SEC'e göre Ethereum hala menkul kıymet olarak sınıflandırılabilir
SEC’den kripto alanını düzenleyecek yeni hamle

SEC’e göre Ethereum hala menkul kıymet olarak sınıflandırılabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC, Bitcoin ve Ethereum üzerinde resmi bir pozisyon almadığını vurguladı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu kıdemli mahkeme danışmanı Dugan Bliss, Sulh Yargıç Sarah Network ile yakın tarihli bir konferansta, ajansın Bitcoin ve Ethereum’un yasal statüsü konusunda resmi bir pozisyon almadığını söyledi:

Bu yüzden, mevcut durum hakkındaki anlayışımın bu olduğunu ve aşırı teknik olmak istemediğimi açıklığa kavuşturmak istiyorum, ancak SEC, kendisi, anladığım kadarıyla resmi bir pozisyon almadı. Bitcoin’in bir menkul kıymet olmadığını, Ether’in bir menkul kıymet olmadığını söylemek için aldığı bir işlem yok.

Düzenleyici kesinlik

Eski SEC başkanı Jay Clayton, Bitcoin’in menkul kıymet olmadığını defalarca ifade ederken, Ethereum’u çevreleyen çok daha az düzenleyici kesinlik söz konusu.

SEC’in eski finans müdürü Bill Hinman, 2018’deki görev süresinin bitiminden birkaç ay önce Ethereum satışları ve tekliflerin menkul kıymet işlemleri olmadığına ilişkin geçici bir açıklama yaptı.

Bliss, Hinman’ın konuşmasının düzenleyicinin Ethereum hakkındaki görüşlerini yansıtmadığını iddia ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin