Cryptocom borsasında Amerika’da ilk kaldıraç işlemleri geliyor

SEC sonrası kripto piyasa gözlemi: Varlıklar nasıl bir yol izliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı, Fed’in 25 baz puanlık faiz artışına ve Powell’ın konuşmasına iyi bir tepki göstermedi. Bunun en büyük nedeni ise Jerome Powell tarafından şahin görünümü gösterilebilir.

Kripto piyasası olaylara tepki olarak düşüş eğiliminin ilk işaretlerini dün gece göstermiş oldu. Teknoloji hisseleri ise nispeten iyi durumda kaldı. Piyasalar FOMC haberlerini sindirirken potansiyel olarak en iyi kripto para biriminin yükseliş yollarına geri döndüğü anlamına gelebilir. Bu arada analistler, mevcut kurulumda BTC fiyatında daha fazla artış olduğunu tahmin ediyor. Destek 25.000$ seviyesinde olabilirken, BTC 30.000$ seviyesinde direnç gösterebilir.

Bitcoin fiyatında son durum

Kripto piyasası geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan küresel bankacılık krizinden iyi sıyrıldı. Bu süre zarfında, birincil kripto para birimini dokuz ayın en yüksek seviyesi olan 28.000 doların üzerine çıktı. BTC/USD paritesi dün neredeyse 29.000$’a dokunarak daha da yükseldi. 

BTC, anında fiyat oynaklığı ile tepki gösterdi. Varlık, birkaç ayın zirvesinden 26.600 dolara düştü. İlerleyen saatlerde ancak bu sefer ters istikamette devam etti. Doğal olarak bu, 24 saatlik ölçekte toplam değeri 260 milyon dolar olan çok sayıda tasfiyeye yol açtı.

Altcoin piyasasında durgunluk devam ediyor mu?

Bitcoin dominance baskınlığı yüzünden kripto piyasasında sadece en iyi ilerlemeyi BTC gösterdi. Altcoin’ler, Fed’in duyurusunun ardından daha da kötü senaryo çizdi. Kripto piyasasında çoğu varlık, günlük ölçekte kırmızı renkte kaldı.

SEC, Justin Sun’u zorladıktan sonra TRX, kaybedenlerde başı çekti. Litecoin ve Aptos, yeşildeki birkaç dijital varlık oldu. LTC %8,5 yükselirken APT %5,5 arttı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin