featured

SEC, reddetti ama Avrupa’nın ilk Bitcoin ETF’i başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün akşam erken bir karar olarak açıklanan SEC’in kararı farklı şekillerde yorumlandı. Grayscale’in olumlu haber beklemesine karşın, cevap negatif çıktı. Bu da hem şirkette hem de piyasada olumsuz etki bıraktı. SEC, sadece Grayscale değil aynı zamanda Bitwise şirketininde spot ETF’ini onaylamadı.

Amerika’da bu gelişmeler yaşanırken Avrupa ise ilk Bitcoin ETF’ine koşar adım ilerledi. Tarihe geçecek olayda Jacobi Avrupa’nın ilk ETF’ini çıkaracak.

Jacobi Asset Management, lansman duyurusunu yaptı. Bitcoin Euronext Amsterdam’da listelenecek olan ETF olarak kayıtlara geçecek. Paylaşılan basın açıklamasına göre, Bitcoin ETF, Ekim 2021’de Guernsey Finansal Hizmetler Komisyonu’ndan (GFSC) düzenleyici tarafından yeşil ışık aldı.

Avrupa’nın ilk Bitcoin ETF’i yakında listeleniyor

Jacobi’nin çıkardığı spot Bitcoin ETF, Temmuz ayı başlarında BCOIN koduyla işlem görmeye başlayacak. Ayrıca firma, saklama hizmetlerinin Fidelity Digital Assets tarafından destekleneceğini söyledi. Aynı zamanda piyasa yapıcıların ise Flow Traders ve DRW olacağını kaydetti. Jacobi CEO’su Jamie Khurshid tarafından şu açıklama yapıldı:

“Bitcoin ETF, yatırımcıların iyi kurulmuş ve güvenilir bir yatırım yapısı aracılığıyla bu heyecan verici varlık sınıfının altında yatan performansa erişmelerini sağlayacak. Jacobi’deki amacımız, dijital varlık yatırımlarını kurumsal ve profesyonel yatırımcılar için daha basit ve daha tanıdık hale getirmektir. 

Bizi en başından beri destekleyen ve Euronext Amsterdam’da listelediğimiz bu Avrupa’nın ayrılmaz bir parçası olan Fidelity Digital Assets ve Flow Traders dahil olmak üzere tüm önde gelen ortaklarımızla birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.”

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin