SEC iki ünlüye para cezası verdi

SEC iki ünlüye soruşturma açtı: Sebep yine ICO’lar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SEC (ajans), ICO’ları teşvik etmek için aldıkları ödemeleri açıklamadıkları için iki ünlüye ceza verdi. Pro boxer Floyd Mayweather ve müzik yapımcısı DJ Khaled, Perşembe günü açıklanan bir anlaşmaya göre, yatırımcılara bir promosyon ücreti aldıklarını söylemeden ICO’ları pompaladı.

SEC iki ünlüye para cezası verdi

Ajans tarafından yayınlanan bir rapora göre, Khaled ve Mayweather,ICO‘larını tanıtmak için sırasıyla Centra Tech’ten 50.000 dolar ve 100.000 dolar aldı. DJ ve pro boksör, Khaled’in Centra’yı “oyun değiştirici” olarak adlandırdığı ICO hakkında takipçilerini bilgilendirmek için sosyal medya hesaplarına başvurdu. Bir açıklamada, ajans konuya yönelik şunları söyledi:

Bulguları kabul etmeden ya da reddetmeden, Mayweather ve Khaled, kesinti, ceza ve faiz ödemeyi kabul ettiler. Mayweather 300.000 dolarlık para cezası, 300.000 dolarlık ceza ve 14.775 dolarlık ön yargı faizi ödemeyi kabul etti. Khaled, 50.000 dolarlık para cezası, 100.000 dolarlık ceza ve 2.725 dolarlık ön yargı faizi ödemeyi kabul etti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin