SEC Başkanı, kripto ihraççıları ve aracıları için düzenleme vurgusunu yineledi

SEC Başkanı, Ethereum Merge hakkında konuştu: Uyarısını yine yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika, kripto endüstrisini yakından takip ediyor. Bu yıl daha sıkı bir takip mekanizması oluşturulmuş durumda. Özellikle Fed ve SEC yaptığı açıklamalarla piyasaya yön vermeye çalışıyor. Ayrıca düzenleyici konusunda da Amerika hala ısrarcı.

Kripto piyasasında yaşanılan her gelişme SEC ve başkanı tarafından izleniyor. Son olarak dün gerçekleşen Merge hakkında Gary Gensler açıklama yaptı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı, hisse kanıtına geçişi yakından izlediğini belirtti. SEC Başkanı ağzındaki baklayı çıkararak konuyu yine varlıkların menkul kıymet olarak değerlendirilmesine getirdi.

SEC Başkanı, menkul kıymetler konusunda ısrarcı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler’in, menkul kıymet sevdası bitmiyor. Bu konuda kafayı Ripple şirketine takan başkanın hedefinde şimdi Ethereum’un PoS sistemi var. 

15 Eylül Perşembe günü Ethereum’un bir PoS sistemine geçişini tamamladıktan sonra Gary Gensler ilginç yorumda bulunda. 200 milyar ABD Doları değerindeki Ethereum ağının PoS’a geçişini içerecek olan değerlemeyi menkul kıymetler olarak kabul edilebileceğini söyledi.

Gensler, bu noktada herhangi bir kripto para birimini hedef tahtasına oturtmadı. Ancak Ethereum’un geçişinden dolayı tüm piyasaya seslendi. SEC Başkanı, Ethereum üzerinden piyasadaki bazı varlıkların menkul kıymet olarak değer taşıdığını yineledi.

Buna karşın Wall Street Journal, madalyonun diğer yüzüne baktı. WSJ raporu, birleştirmenin hemen ardından yapılacak duyurunun uyarıcı olduğunu belirtti.

SEC, menkul kıymetler yasaları uyarınca dijital varlıkları, özellikle de gelecekteki kar vaadiyle satılan kripto para birimlerini alma konusunda oldukça net görüşünü devam ettirdi.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin