Tanınmış yatırımcıdan sert uyarı:
Tanınmış yatırımcıdan sert uyarı: "Bitcoin henüz dibi görmedi!"

Tanınmış yatırımcıdan sert uyarı: “Bitcoin henüz dibi görmedi!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SchiffGold’un kurucusu ve Euro Pacific Capital’in CEO’su Peter Schiff, Bitcoin’in 20.000 dolar seviyesinin üzerine geri dönüşü hakkında yorum yaptı. Schiff, büyümenin devam edeceğine inanmıyor.

“30 bin dolar gitti, 20 bin dolar geldi”

Schiff, Bitcoin sahiplerinin BTC’nin 20.000 doların üzerine çıkması konusunda heyecanlanmamaları gerektiği konusunda uyardı. Schiff, 20.000 $’ın “yeni 30.000 $” olduğuna ve bu tür küçük yükselişlerin büyük bir düşüş için normal olduğuna inanıyor. Büyük düşüşlerin tek bir çizgide gerçekleşmediğini ve yavaş çöküşün “son derece düzenli” olduğunu da sözlerine ekledi.

Schiff ayrıca, kripto için mevcut ayı piyasasının dibini işaret edecek herhangi bir belirtiyi henüz görmediğini belirtti.

Schiff bu yılın başlarında birkaç kez Bitcoin’in 6.000 $’ı test edecek kadar düşeceği tahminini paylaşmıştı. Hafta sonu, kripto para piyasasının 800 milyar doların altına düşeceğine dair daha önceki tahmininin doğrulandığını tweetledi.

“Altın, BTC’nin aksine 2017’den bu yana %40 yükseldi”

SchiffGold’un kurucusu ayrıca şu anda Bitcoin’in Aralık 2017’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $’ın altına indiğine dikkat çekti. Şu anda, Schiff’e göre, BTC bu tarihi fiyat seviyesinin %2 altında bulunuyor.

BTC ile karşılaştırıldığında, altının o zamandan bu yana %40’tan fazla düştüğünü tweetledi.

Schiff, “Kripto’nun bir geleceği var” diyor

Schiff daha önceki bir tweetinde “kriptonun muhtemelen bir geleceği olduğunu” kabul etti ancak Bitcoin’in buna dahil olmayacağını düşünüyor.

Genel olarak, şu anda kripto piyasasında “sağlıklı bir sarsıntı” yaşandığını kabul etti; ancak, bunun sağlıklı kısmının ekonomiyi sağlıklı hale getirmesi olduğunu ve güçlenen şeyin kripto piyasasının kendisi olmadığını belirtti.

“Kripto sektöründeki pek çok kişi bu çöküşün sağlıklı bir sarsıntı olduğunu söylüyor. Sağlıklı olduğuna katılıyorum ama kripto için değil. Bildiğimiz kadarıyla bu endüstri öldü ve bu da ekonomi için çok sağlıklı. Kriptonun muhtemelen bir geleceği var ama Bitcoin bunun bir parçası olmayacak.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin