ripple
Ripple artık büyük kripto borsası kullanıcıları için anında dolar yatırma hizmeti veriyor

Siam Commercial Bank, Ripple’ın “Multi-Hop” özelliğini kullanan ilk banka olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Labs, geçtiğimiz günlerde “Multi-Hop” özelliğinin, Siam Central Bank Tayland (SCB) tarafından kabul edildiğini belirten resmi bir duyuru yayınladı.

Multi-Hop özelliği, SCB’nin Ripple Network’teki diğer finansal kuruluşlarla “sürtünmesiz ödemeleri” gerçekleştirmesine izin verecek.

Multi-Hop özelliği hangi yenilikleri getiriyor?

ASEAN (Güney Doğu Asya Ülkeleri Birliği) bölgesinde, fonların transfer sürecinde çok sayıda döviz borsasından geçmesi gerekiyor. Sınır ötesi ödemelere bakıldığında, Ripple’ın bu özelliği, SCB’ye ciddi bir “süper güç” verecek.

Ripple’ın bu yeni özelliği ayrıca, SCB’nin geleneksel sistemde hem kaynak hem de faydalanıcı kurumlarla ikili bir ilişkiye ihtiyaç duymadan ödemeleri almasını ve iletmesini sağlayacak.

Üstelik Multi-Hop, tüm işlemlerin hem havale yapanlar hem de işletmeler için daha hızlı, daha ucuz ve daha şeffaf bir şekilde sonuç vermesini amaçlıyor.

Ripple Labs, teknolojilerini daha geniş bir şekilde benimseme çabalarını artırıyor. Sadece birkaç gün önce şirket, “Ripple for Good” adlı sosyal etki programı için 105 milyon dolar ayırdıklarını bildirmişti.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin