SBI, Japon kripto para borsası TaoTao'yu satın aldı
SBI, Japon kripto para borsası TaoTao'yu satın aldı

SBI, Japon kripto para borsası TaoTao’yu satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon finans şirketi SBI Holdings, yerel kripto borsası olan TaoTao’nun satın alınmasıyla dijital para birimlerine olan ilgisini yeni bir seviyeye taşıdı.

Grubun döviz ve türevler kolu SBI Likidite Piyasası, bugün yapılan açıklamaya göre, önceki sahibinden TaoTao’nun yüzde 100 hissesini satın aldı. Ancak anlaşmanın şartları ve finansalları henüz açıklanmadı.

SBI, Japonya’da daha önce de kripto para borsası satın almıştı

Eskiden BitARG olarak bilinen YJFX, Yahoo! Japonya, 2018’de kripto borsasından yüzde 40 hisse satın aldı. Şirketler bu anlaşmanın parasal boyutunu açıklamamasına rağmen, raporlar yaklaşık 2 milyar JPY (yaklaşık 19 milyon dolar) olduğunu tahmin ediyor.

TaoTao, Finansal Hizmetler Ajansı (FSA) tarafından verilmiş bir lisansa sahip ve geçen yıl dijital borsa işlemlerini başlatarak birkaç en iyi dijital para birimi ile ticaret hizmetleri sunuyor.

Grup halihazırda Japon pazarında SBI VCTRADE işletiyor ve TaoTao, SBI’nin ikinci lisanslı kripto para birimi borsası olacak. Son satın alım SBI’nin kripto pazarındaki payını artıracak ve aynı zamanda mevcut işine temel uzmanlıkla fayda sağlayacak.

TaoTao ile Binance ortaklığı başarısızlıkla sonuçlanmıştı

SBI tarafından yapılan resmi basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Gelecekte, kapsamlı bir finansal grup olarak SBI Group’un uzmanlığı ve bilgisi gibi yönetim kaynaklarından ve TaoTao’nun şu ana kadar geliştirdiği kripto varlıklarının müşteri tabanı ve hizmet uzmanlığından maksimum düzeyde yararlanacağız. 

Satın alma anlaşması, raporların TaoTao ve Binance arasındaki ortaklığın başarısız olduğunu ortaya çıkardıktan sadece bir gün sonra kamuya açık hale geldi.

Grubun perakende forex platformu, en iyi üç kripto para birimi Bitcoin, Ripple ve Ethereum ile CFD  için sözleşmeler de sunuyor.

Japon grup, kripto likidite sağlayıcısı B2C2’de azınlık hissesi kazanmak için 30 milyon dolar yatırım yaptı.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin