Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu
Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu

SBI ile B2C2 arasında önemli anlaşma: Kripto paralara kurumsal ilgi artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon yatırım şirketi SBI, kurumsal kripto para ticareti şirketi B2C2 üzerinden milyonlarca dolarlık hisse satın aldıklarını duyurdu. SBI-B2C2 ortaklığı, bir kripto varlık broker’ı olma yolunda birçok hizmeti sağlamak için operasyonları genişletmeyi amaçlıyor.

SBI, B2C2’ye 30 milyon dolarlık yatırım yaptı

1 Temmuz’da bir basın açıklaması yayımlayan SBI Financial Services, B2C2’de hisse elde ettiklerini duyurdu. Yatırımın 30 milyon dolar değerinde olduğu ifade edilirken iki şirket arasında yeni bir stratejik ortaklığın da başlangıcına işaret edildi.

Kurulan ortaklık, kripto para birimi tekliflerini milyonlarca kullanıcıya genişletme yolunda önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Öte yandan B2C2, bir kripto aracılık şirketi olmayı planladığı için SBI’ın finansal gücünden faydalanacak.

OTC işlemlerini kolaylaştırmasıyla ünlü olan B2C2, rapora göre önümüzdeki ay içinde mevcut finansman operasyonunu genişletmek için bir tesis kurmayı planlıyor. B2C2, tam bir broker şirketi olana kadar hizmetlerini sürekli geliştireceklerini duyurdu.

Aracı kurum veya kripto broker nedir?

Aracı kurumlar daha iyi bir ticaret deneyimi sağlayan aktörler olarak görülüyor. Kurumsal oyuncular ve pazarlar arasında aracı görevi görerek danışmanlık, velayet gibi farklı hizmetlere erişmelerini sağlıyorlar. Kripto brokerlerinin kripto alanında kurumsal kabulü teşvik ettiği düşünülüyor.

SBI’nın B2C2’den hisse aldığı yönündeki duyurusu, kripto para endüstrisi için “oyunun kurallarını değiştirebilecek bir hamle” olarak görülüyor. Bu arada Avrupa’nın en büyük üçüncü borsası önemli bir Bitcoin ETP hamlesiyle gündemde. Detayları buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin