SBF’nin 8 milyar dolarlık vurgunu ve yönetim biçimi…

SBF’nin hukuki süreci zora mı giriyor? İşte bilinmesi gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried (SBF), artık beyaz ayakkabılı hukuk firması Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison’daki avukatı tarafından temsil edilmeyecek. Özellikle, yaklaşan yasal mücadele öncesinde eski FTX CEO’su için büyük bir darbe olacak. Ancak SBF’nin avukatı, onu sadece bir hafta içinde müvekkilinden çıkardı.

Küresel kripto piyasası, önceki gün marjinal bir toparlanmaya tanık olduktan sonra Cumartesi günü düşüş kaydetti. Ayrıca FTX’in eski Başkanı Sam Bankman-Fried (SBF), yasal zorluklar arttıkça büyük bir darbe aldı.

Kümülatif dijital varlık piyasa değeri, FTX’in çöküşü nedeniyle büyük bir darbe aldı. Şu anda 830 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi de %20 düşerek 40,1 milyar dolara geriledi.

Avukat ve SBF arasında çelişkili dönem

Avukat Martin Flumenbaum, Sam Bankman-Fried’in “sürekli ve rahatsız edici tweet atmasının” avukatların yeniden yapılanma çabalarını olumsuz etkilediğine inanıyor.

İflasın ortasında FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’i (SBF) destekleyen hukuk firması Paul, Weiss, bir çıkar çatışmasını gerekçe göstererek temsil etme görevini bıraktı.

14 Kasım’dan itibaren SBF, Crypto Twitter’da büyük ilgi toplayan bir dizi tweet yayınladı. Ancak bu hareket, şifreli tweet’lerin botların aynı anda silinen tweet’leri fark etmesini engellemek için kullanıldığına dair spekülasyonları ateşledi. Ardından Weiss’in avukatı Martin Flumenbaum şunları aktardı:

“FTX iflas başvurusunda bulunduktan birkaç gün önce Bay Bankman-Fried’e, onu temsil etmemizi engelleyen çatışmaların ortaya çıktığını bildirdik.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin