Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto nerede yaşıyor? Çok önemli bulgular ortaya çıktı!
Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto nerede yaşıyor? Çok önemli bulgular ortaya çıktı!

Satoshi Nakamoto ortaya çıkıyor: 980.000 Bitcoin hareket edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendini Satoshi Nakamoto ilan eden yeni biri ortaya çıktı ve Bitcoin’in isimsiz kurucusu olduğunu iddia etti. Satoshi Nakamoto Renaissance (SNR) Holdings, Satoshi’nin “sessizliğini bozacağını” ve bugün kimliğini doğrulamak için ilk adımı atacağını söylüyor.

Satoshi Nakamoto tüm soruları cevaplayacak

Yapılan basın açıklamasına göre:

On yıllık bir gizliliğin ardından, Satoshi Nakamoto, 18 Ağustos Pazar günü saat 16:00’da sessizliğini bozacak… (TSİ – Pazar 23:00) Gerçek yaşam kimliğine ek olarak, Nakamoto, ülkesi, eğitim durumu, mesleki geçmişi ve neden 980.000 Bitcoin’den herhangi birini henüz hareket ettiremediği gibi gerçekleri açığa çıkaracak.

Gerçek Satoshi’nin kimliğini ispatlayabilmesinin en iyi yolu, Bitcoin’lerini ilk ve en eski bloklardan birinden çıkarmasıdır. Litecoin kurucusu Charlie Lee, gerçek Bitcoin kurucusunun ortaya çıkmasının tek bir yolu olduğunu söylüyor:

 İlk genesis bloğu Bitcoin’leri taşınamazken, özel anahtar bir mesajı imzalamak için kullanılabilir ve bunu ancak gerçek Satoshi yapabilir.

Reklam değil

Duyuruya göre, kanıtlar SNR web sitesinde ve dijital pazarlama ajansı Ivy McLemore & Associates sitesinde yayınlanacak. SNR’nin sitesi şu anda oldukça sade ve Satoshi’nin ortaya çıkmasını vaat eden iki satır metin ve bir e-posta aboneliği kutusu sunuyor. SNR, sözde Satoshi’nin önde gelen kripto parasının geleceği konusundaki vizyonunu detaylandıracağına söz verdi.

Ivy McLemore, CCN’ye Nakamoto’nun resmi sözcüsü olduğunu ve üç bölümlük dizinin tüm soruları cevaplayacağını söyledi. Bütün bunların reklam olup olmadığı sorusuna gelince, McLemore, “Kesinlikle hayır!” dedi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Bence SATOSHİ ortaya cıkmayacak… ve kim olduğu hiç bir zaman bilinmeyecek… ortaya cıkması demek bitcoinin sonu demek sıradan kripto demek… DİJİTAL ALTIN ÖZELLİĞİNİ YİTİRMESİ DEMEK… MERKEZİ OLMAYAN KRİPTOLARIN İÇİNDE SAHİBİ OLMAYAN TEK BİTCOİN… BU DURUMDA SAHİBİYLE İLGİLİ HABERLERE GÖRE DÜŞER CIKAR… DÜNYA RİSK ALGISINA GÖRE İNİP CİKMAYI BİTİRİR…. ÇÖP OLURRRRR

    Reply
Bizi Takip Edin