Bitcoin'in en küçük değeri 1 Satoshi, 7 ülkenin ulusal para biriminden daha değerli
Bitcoin'in en küçük değeri 1 Satoshi, 7 ülkenin ulusal para biriminden daha değerli

Satoshi Nakamoto bir paylaşım yaptı ve kimliğini ortaya çıkarmaya hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İlk desantralize kripto para birimi olan Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto, dünya çapında bir efsane olarak kabul ediliyor. Nakamoto’nun kimliği gizli kalmayı sürdürüyor ancak bir Twitter kullanıcısına göre, Nakamoto yakında kimliğini ortaya çıkaracak.

Nakamoto olduğunu iddia eden ilk kişi değil

Bu, birinin kendisinin Nakamoto olduğunu iddia ettiği ilk olay değil. Ancak tüm kripto para topluluklarında büyük bir etki yaratan tek güçlü iddia, Craig Wright’ınkiydi. Craig, Nakamoto olduğunu ilan ettikten sonra, bu iddiayı destekleyecek somut bir kanıt olmadığı için kısa bir süre önce reddedildi. Bu olaydan sonra tüm topluluk Craig’i, Faketoshi olarak adlanıdırdı.

Şimdi Nakamoto ismiyle geçen bir Twitter profili, bazı şok edici iddialarda bulunuyor. İlk olarak, 9 Ocak 2009 tarihli bir işlemin bir bağlantısını yayınladı. Bu tarihte Wikipedia’ya göre Nakamoto, Sourceforege’deki Bitcoin sürüm 0.1’i piyasaya sürdü.

Bitcoin işlem Twitter'da Nakamoto tarafından gönderildi | Kaynak: Blockchain
Bitcoin işlem Twitter’da Nakamoto tarafından gönderildi | Kaynak: Blockchain

Satoshi Nakamoto kimliğini ortaya çıkarmaya hazır

Bu Bitcoin işleminin Segwit ile ilgili bir sorun olduğunu iddia eden bir Twitter kullanıcısı açıklama yaptı. Bu sorunun, Bitcoin’i potansiyel olarak yok ettiğini ve onun çalışması için önemli olduğunu, bu nedenlede Nakamoto’nun kimliğini ortaya çıkarmaya hazır olduğunu söyledi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin