Satoshi döneminden kalan cüzdan 11 yıl sonra aktif hale geldi
Satoshi döneminden kalan cüzdan 11 yıl sonra aktif hale geldi

Satoshi döneminden kalan cüzdan 11 yıl sonra aktif hale geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yine başka bir Satoshi dönemi cüzdanı etkinleştirildi. Bu durum yeni bulunan 20 milyon dolarlık servetin sahibi hakkında spekülasyonlara yol açtı. Popüler blockchain takipçisi Whale Alert’e göre, 2010 yılından bu yana ilk kez 489 token içeren bir Bitcoin cüzdanı etkinleştirildi. Adresi kim kontrol ediyorsa, 11 yıldan fazla işlem yapmadı. Böylece 50 doları 20 milyon dolara çevirmeyi başardı.

Antik cüzdan ve sahibinin on yıldan fazla bir süredir kripto paraları elinde tutmak için yeterli inanca sahip olup olmadığı hakkında spekülasyonlar hızla yayılıyor. Adres, Nisan 2011’de topluluktan ayrılan gizemli Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun yıllarca faaliyet gösterdiği yıllara kadar uzanıyor. Bu gerçek, elbette, daha da fazla meraka yol açtı.

En olası teori, birinin yanlışlıkla uzun süredir kayıp özel anahtarlarını bulması ve büyük bir servete erişmesi olasılığı oldu. Bazıları ise sahibinin hapisten çıktığını ve sonunda kripto para birimini nakde çevirmeyi başardığını düşünüyor.

Bitcoin fiyatı son birkaç saat içinde yaklaşık yüzde 7 düştü

BTC

En büyük kripto parası Çarşamba günü aniden 42.000 dolar seviyesine yükseldi, ancak şimdi son kazançlarını azalttı. Son yükseliş, bir boğa tuzağına dönüştü. En büyük kripto para birimi şimdi rekor zirvesinden %43,15 gerisinde işlem görüyor.

Coinglass tarafından sağlanan verilere göre, son dört saat içinde yaklaşık 36 milyon dolar değerinde Bitcoin tasfiye edildi. Uzun pozisyonlar toplamın %94’ünü oluşturuyor.

Bazı Twitter kullanıcıları, satışları Satoshi dönemi cüzdanının aktivasyonuna bağlıyor, ancak iki olayın birbiriyle ilişkili olması olası gözükmüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin