idealcoin
Ön satışa özel fiyatı ile Idealcoin’in pazarlama devrimine katılmak için son şans

Ön satışa özel fiyatı ile idealcoin’in pazarlama devrimine katılmak için son şans

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırımcıların idealcoin tokenlerini özel satış öncesi fiyatı olan 0,499 Amerikan dolarından satın alarak yüzde 56,6 bonus avantajından yararlanmak için iki haftadan az bir süre kaldı.

Başarılı bir özel satışın ardından, idealcoin, pazarlama endüstrisinin dijital dönüşüm misyonunu başarıyla gerçekleştirmek ve dünya çapındaki pazarlamacılar için bir numaralı araç olma yolunda bir adım daha yaklaşıyor.

Idealcoin özel fiyat satışı için son tarih 25 Eylül!

Piyasaya sürülen 11.000.000 IDL tokeni için özel fiyattan satış 25 Eylül tarihine kadar geçerli olacak olup açık arttırma ile satış Kasım ayının sonuna kadar devam edecektir. 1 Aralık’tan itibaren ERC-20 tokeni 1,15 Amerikan doları olarak verilecek. Ayrıca Yatırımcılar, fiat, ETH, BTC, LTC, BCH, DASH ve BTG karşılığı ile token alabiliyorlar.

 

Idealcoin CEO’su ve kurucusu Miguel Angel Parada’nın görüşleri ise şu şekilde:

Hâlihazırda, merkezileşmiş sosyal ağları kullanan 2 milyardan fazla kişi bulunuyor. Aynı zamanda reklam kârlarının yaratılması için kişisel verilerinden ödün verildiğine de şahit olduk. Idealcoin’i pazarlamacılara ve reklamcılara kesin ve güncel veriler sunarak sektörün yeniden şekillendirilmesini sağlayacak şekilde tasarlarken, kullanıcıların veri haklarının yüzde 100’ünü korumalarını ve katkıları, verileri, fikirleri ve uzmanlıkları ile ödül almalarını sağladık.

Idealcoin, 3.0 Sosyal Medya ekosistemi olan Pay My Honest Opinion (PayMHO) platformunda organik olarak üretilebilir. Platform, kullanıcılara soruları geliştirip yanıtlayarak, birbirleriyle etkileşimde bulunup onlara tavsiyelerde bulunarak ve kendi profillerini organik ve kendiliğinden bir şekilde geliştirerek, içerik üretmek için eğlenceli ve ilgi çekici bir yol sunuyor. Böylece, düzenli kullanıcıların görüşleri çok değer verilen profesyonel etkileyicilere dönüşüyor.

Kullanıcı verileri, yaratılan içerik için kullanıcılara telif hakkı veren “Proof of Craft” (PoC) tarafından korunuyor. PayMHO platformunda, etkileyiciler, altın fiyatına bağlı değerli pazarlama verilerinin oluşturulması için yetenekler alırlar. Etkileyicilerin TLN-IDL işlemlerinde yüzde 10 indirim almaları ile, yetenekler Idealcoin veya platformda fiat para ile değiştirilebilir. Ayrıca Dean Chain 444 protokolü, PoC Yeteneklerini değişmez, izlenebilir ve güvenli hale getirir.

Kullanıcılar platformdaki etkileşimlerinden dijital varlık kazanabilecekler

Kullanıcı dostu ve sezgisel platform, dünyanın herhangi bir noktasından kayıt yaptıran herkes tarafından kullanılabilir. Kullanıcılar KYC analizinden geçtikten ve belgelerin teyidi yapılması akabinde cüzdan tipi bir hesap açtıklarında, ödüller kazanmak için etkileyici yolculuklarına başlayabilirler.

Katılımcılar özel teklifler, ürünler ve hizmet testlerinden yararlanabilir, fikirlerini ifade edebilir, dijital varlıklar kazanırken belirli bir ürünün veya hizmetin geliştirilmesi konusunda yorum yapıp katkıda bulunabilirler. Bu veriler sadece idealcoinler ile şirketler tarafından satın alınabilir.

Kullanıcı tarafından oluşturulan kolektif bilginin kullanımı ve kullanımının yönetilmesiyle, idealcoinin arkasındaki platform, şirketlerin, kurumların, hükümetlerin ve bireylerin kaynaklarını ve çabalarını optimize eden hızlı, yüksek verimli ve güvenilir bir pazar araştırma aracı sunuyor.

Ön satışla birlikte IDL’nin ekibi, 14 Eylül’de Android’te PayMHO’nun Alfa Sürümünü piyasaya sürdü. 21 Eylül tarihinde ise iOS sürümü yayınlanacak.

Ön satış fırsatı ile pazarlama devrimine katılmak için Idealcoin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Idealcoin

web sitesi – white paper

Facebook  – Twitter  – Telegram – Youtube – Reddit

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin