featured

Yatırımcılar dikkat! Artan satış baskısı Solana fiyatını daha da düşürebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden olan Solana, geçtiğimiz hafta %9 oranında değer kaybı yaşadı. Bu da yatırımcılar arasında düşüşün devam edeceği yönündeki hissiyatı güçlendirdi ve satış baskını artırdı.

SOL, kendisi için güçlü bir direnç noktası olan 89 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin’in fiyatı daha da fazla düşebilir.

Solana altcoin

Solana fiyatı, altcoin üzerindeki artan satış baskısı nedeniyle daha fazla düşüş yaşayabilir. Analistler, altcoin’in çöküş riski altında olduğuna inanıyor. Dolayısıyla kripto para birimi, mevcut işlem seansları içerisinde değer kaybedebilir.

Yatırımcılar satış yaptıkça Solana fiyatı düşmeye devam edebilir

SOL fiyatı, piyasadaki yatırımcıların altcoin üzerindeki satış baskısını artırmasıyla son yedi gün içinde kayıplar yaşadı. Bu da yatırımcılar arasında piyanın düşüşe devam edeceği yönündeki hissiyatı güçlendirdi.

Analistler, altcoin’in fiyat trendini değerlendirmelerinin sonucunda düşüş momentumunun hâkim olduğunu belirledi. Ayılar, kripto para piyasasında SOL altcoin’inde de baskın olmaya devam ediyor. Kripto para biriminin değeri 81 dolarda bulunan bölgeye düştü.

Kripto para biriminin piyasa değeri de altcoin fiyatındaki düşüşten bu yana sürekli olarak düştü. Analistler SOL fiyatının azalan üçgen modelinde kalması durumunda daha da düşebileceğine inanıyor. Altcoin fiyatı çökme riski altında ve aşağı yönlü hareket şiddetli olabilir. Analistler, mevcut döngüde 50 dolar seviyesinin SOL için dip nokta olabileceğine inanıyor.

SOL, yüksek hacimli düğümün üst aralığı olan 35 dolara kadar gidebilir. Bu nedenle analistler, altcoin’in aşağı yönlü risk taşıdığını savunuyorlar. Kripto para biriminin son düşüşten kurtulması için SOL fiyatındaki %50’lik geri çekilmenin üzerine çıkması gerekiyor.

Çöküş riskini azaltmak için Solana fiyatının bir geri dönüş yapması gerekiyor. SOL bu geri dönüşü yapamazsa daha da fazla düşebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin