featured

Piyasadaki satış baskısı bu altcoin’i kritik seviyeye düşürdü! Hangi şartlarda toparlanabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki çöküş altcoin Terra’yı da etkiledi. Teknik grafik, kripto para birimindeki genel eğiliminin güçlü bir şekilde yükselişe geçtiğini gösteriyor.

Altcoin LUNA fiyatı, yükseliş eğiliminin devam ettiğini gösteren 60 dolardan güçlü bir toparlanma gösterdi. Bununla birlikte, fiyat 80 doların üzerinde kalmayı başaramadı ve 4 saatlik grafikte bir baş ve omuz formasyonunun oluşmasına neden oldu.

Fiyatlar hızla bir destek seviyesi mi bulacak yoksa artan satış baskısına yenik mi düşecek?

Altcoin için önemli teknik noktalar:

LUNA fiyatı kritik seviyelerden bir tanesi olan 80 dolar işaretinin altına düşüyor. 50 ve 20 günlük SMA’lar düşüş eğilimi göstermenin eşiğinde. Altcoin’deki gün içi işlem hacmi, %180 oranında bir artış ile 3,08 milyar dolara yükseldi.

Daha önceki Terra, 80 doların üzerindeki destekte tutunmaya çalışıyordu. Bununla birlikte, tüm kripto para piyasasındaki satış baskısındaki oldukça artmış durumda. En büyük kripto para birimi olan Bitcoin de 40 bin doların altına düşüyor.

LUNA fiyatı, 0.236 Fibonacci seviyesinin üzerinde kalmayı başaramadığı için 80 doların altına düşüyor. Altcoin fiyatındaki düşüş, 65 dolar işaretine yakın 0.382 Fibonacci seviyesi civarında yeni bir destek noktası bulmasına sebep olabilir.

LUNA fiyatı 50 günlük SMA’nın altına düşerken, 50 ve 20 günlük SMA’lar de düşüş eğilimi olasılığını artıyor.

MACD ve sinyal hattının birleşmeden sonra düşüş eğilimine işaret ettiğin gösteriyor. Hızlı çizgideki ani düşüş mesafeyi artırırken, yavaş çizgi sağlam bir kısa vadeli düşüş eğilimi gösteriyor.

Altcoin LUNA için 4 saatlik grafik analizi

LUNA fiyatı son 24 saatte %12,93 oranında düşüş kaydetti. Bu da büyük bir düşüş eğilimi gösteren mum çubuğuna neden oldu. Altcoin fiyatındaki bu tersine dönüş, 4 saatlik grafikte bir baş ve omuz modelinin oluşmasına sebep oluyor. Bu nedenle, 65 dolar işaretine doğru bir düşüş yaşanması gayet olası.

altcoin LUNA grafik

Ortalama yönlü hareket endeksinin (21) artan eğimi, düşüş momentumundaki artışı gösteriyor.

LUNA fiyat hareketi 4 saatlik grafikte, altcoin fiyatı için önemli destek noktalarının 64 dolar ve ardından 52 dolar seviyelerinde olduğunu gösteriyor. LUNA için mevcut direnç noktaları ise 87 dolar ve 100 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin