2023'ten önce satın almaya değer 3 metaverse coin!
2023'ten önce satın almaya değer 3 metaverse coin!

2023’ten önce satın almaya değer 3 metaverse coin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli kripto para birimlerinin fiyatı, 13 Aralık 2022 Salı günü sabah erken işlem saatlerinde marjinal bir şekilde arttığından, kripto para birimi fiyatları yazım sırasında biraz yükseldi. Küresel kripto piyasası değeri, son güne göre %0,83 artışla 848.03 milyar dolar oldu. Bu arada, Bitcoin ve Ethereum sırasıyla %1,45 ve %2,10 arttı.

ApeCoin, Decentraland ve The Sandbox gibi önde gelen Metaverse tokenlerinden bazılarının fiyatı bugün kırmızıda işlem görüyor. Bu yazıda, daha düşük işlem gören ancak düşüşü satın almaya değer üç metaverse tokenini inceleyeceğiz. Bu kripto paraları seçerken göz önünde bulundurduğumuz kritik faktörler arasında kullanımları, sağlam finansal destekleri ve tarihe göre token transferlerine ilişkin veriler yer alıyor. Dip satın almak için doğru zaman mı?

Apecoin (APE)

ApeCoin son 24 saat içinde %6,52 düşüşle 4,03 dolardan işlem görüyor ve metaverse coin 269.824.043 dolar ticaret hacmine sahip. Apecoin’in mevcut CoinMarketCap sıralaması 30’dur ve canlı piyasa değeri 1.455.674.698 dolardır. Maksimum 1.000.000.000 APE kripto para arzına sahiptir.

Apecoin fiyatı son bir haftada yaklaşık %5,95 artarken, son bir aylık performansı %51,31 oldu. ApeCoin’in (APE) staking ödüllerinin duyurusu, token etrafındaki heyecanı artırdı.

Birçok kripto topluluğu ödülleri staking yaparak kâr elde etmeye çalıştı. Kullanıcılar, dört staking havuzundan herhangi birinin bir parçası olarak ödüllere sahip olabilir. Böyle bir yol, APE satın almak ve havuza taahhüt etmektir.

ApeCoin’in staking’i yayına girdiğinden beri, APE’e olan talep arttı ve fiyatı arttı. Staking, arz ve talebin piyasa güçlerinden etkilendiği için kripto paraların fiyatını artırabilir veya azaltabilir.

ApeCoin için 30 günlük aktif adres tablosu

ApeCoin Price

Yukarıdaki paylaşılan tabloda da görülebileceği gibi, ApeCoin için günlük aktif adreslerin son haftalarda muazzam bir artış gösterdiği gözlemleniyor. Akabinde ApeCoin’in ağ büyümesi de arttı. Bu, APE’yi ilk kez aktaran cüzdan sayısının arttığını gösteriyor.

ApeCoin yatırımcılarının listesi

Investors list

Decentraland

Decentraland, son 24 saatte %0,18 düşüşle 0,377683 dolardan işlem görüyor ve varlığın 24 saatlik işlem hacmi 26.615.920 dolardır. 700.634.261 USD’lik canlı piyasa değeriyle, metaverse tokeninin mevcut CoinMarketCap sıralaması 56’dır. Maksimum MANA kripto para arzı mevcut değildir.

Decentraland’a yatırım yapan şirketler arasında Republic Realm, Samsung 837X ve Sotheby bulunuyor. 2017 yılında kurulan Decentraland, eski projelerden biridir. 24 Ekim itibariyle, piyasa değeri açısından üçüncü en büyük metaverse tokeniydi.

Decentraland yatırımcılarının listesi

Decentraland

Veri tablosuna göre token transferleri

Decentraland Price

Sandbox

Sandbox, son 24 saat içinde %0,43 düşüşle 0,551138 dolardan el değiştiriyor ve metaverse tokeni 75,106,148 dolar ticaret hacmine sahiptir. 826.415.252 USD’lik canlı piyasa değeriyle Sandbox’ın mevcut CoinMarketCap sıralaması 49’dur. Maksimum 3.000.000.000 SAND coin arzına sahiptir. Son bir haftada Sandbox fiyatı yaklaşık %8,92 düştü; son altı ayda ise %35,75 düştü.

Sanal gerçeklik (VR) yönüyle, bu proje meta evrenin vizyonunu keşfediyor. Sandbox temel olarak bir oyundur ve Atari gibi oyun markalarının desteğine sahiptir, bu da olumsuz pazar koşullarında gezinmesine yardımcı olabilir.

Bu projeyle ilgili bir diğer umut verici faktör, 1.5 milyarı kullanımda olan 3 milyar token sınırlı kripto para arzıdır. “The Sandbox”ın artan popülaritesini gören birkaç proje, ortaklıklar kurarak platformda arazi satın aldı. Bunlar arasında İngiliz çok uluslu evrensel banka HSBC, Standard Chartered Bank (Hong Kong) ve PricewaterhouseCoopers (PwC) bulunuyor.

Sandbox’ın yatırımcılarının listesi

The Sandbox

Veri tablosuna göre token Transferleri:

The Sandbox

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin