Satın alma baskısı bu token'i 3 ayın zirvesine taşıdı! Yükseliş devam edecek mi?
Satın alma baskısı bu token'i 3 ayın zirvesine taşıdı! Yükseliş devam edecek mi?

Satın alma baskısı bu token’i 3 ayın zirvesine taşıdı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto kredi platformu Celsius, firmanın iflas başvurusunda bulunmasına neden olan finansal sıkıntılarla karşılaşsa da, platformun yerel tokeni CEL üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Özellikle, yazım sırasında, token son 24 saatte %24’ün üzerinde bir büyüme ile 1,97 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre, 9 Ağustos Salı gününün erken işlem saatlerinde CEL, 2 dolar işaretini geçici olarak geri aldı ve firmanın Temmuz ortasında iflas başvurusunda bulunmasından bu yana %175’in üzerinde kazanç elde etti.

Ek olarak, CEL, sürekli satın alma baskısının ortasında önemli bir sermaye girişi de kaydetti. Bu doğrultuda, tokenin 9 Ağustos itibariyle piyasa değeri, 2 Ağustos’ta kaydedilen 303 milyon dolardan 170 milyon dolar artarak 473 milyon dolara yükseldi.

CEL topluluğu harekete geçti

Ayrıca, CEL muhtemelen sosyal medyadan ilham alan kısa süreli kampanyalardan destek almıştır. #CELShortSqueeze başlığı altında koordineli bir Twitter etkinliğinde Celsius topluluğu, açığa satış yapanların pozisyonlarını kapatmaya zorladı.

Bununla birlikte, CEL short squeeze yeni değil ve şirketin likidite sorunları nedeniyle müşteri çekme işlemlerini durdurmasıyla arttığını belirtmekte fayda var. Örneğin, 14 Temmuz’da, topluluk destek olarak varlığa daha fazla sermaye yatırmaya çalıştığından, token çifte kazanç kaydetti. Özellikle, CEL topluluğunun yaklaşımı, çökmekte olan çoğu kripto işletmesi için son trendi yansıtıyor.

Celcius sorunları derinleşiyor

CEL’deki ralliye rağmen, borç verme platformu iflas başvurusunda bulunduktan sonra normal hizmetlerin yeniden başlamasıyla ilgili belirsizlikle karşı karşıya. Şirket, müşterilere işi canlandırmak için çalıştığına dair güvence vermiş olsa da, borç verenin sorunları derinleşiyor gibi görünüyor.

Örneğin, Celsius, işletmenin bir Ponzi planı gibi yürütüldüğünü iddia eden eski bir çalışandan dava ile karşı karşıya. Dava, Celsius’u mevduatlar için yeterli müşteri fonu koruma önlemleri almadığı için suçluyor.

Celsius’un yanı sıra Voyager Digital, kripto piyasasının uzun süreli çöküşünden kaynaklanan önemli kayıplara atıfta bulunarak iflas koruması için başvuruda bulundu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin