Bitcoin fiyatı, balinalar tarafından destekleniyor!
Bitcoin fiyatı, balinalar tarafından destekleniyor!

Santiment verilerine göre, Chainlink balinaları dipten alım yaptı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Santiment Twitter göndersinde, Chainlink balinaları son birkaç ay içerisinde toplam LINK arzının %15’ten fazlasını yatırımlarını ekledi.

“Balina yatırımcıları meşgul kalıyor”

Santiment ekibi, piyasa değerine göre 17. Sırada yer alan Chainlink 25,70 dolarda işlem görürken büyük yatırımcıların düşüşte devamlı satın alma işlemi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Son dört ay içerisinde yaşanan fiyat oynaklıklarına rağmen LINk arzının %15,2’sini satın aldılar. Bu zaman aralığı içerisinde LINK fiyatı en yüksek 6 Eylül tarihinde 34,78 dolarda yer alırken en düşük 13 Temmuz tarihinde 13,78 dolarda yer aldı.

Şimdi, 1 milyon ila 10 milyon LINK’e sahip cüzdanlar, 167.7 milyon tokene sahip. Bu da 431 milyon dolara denk geliyor. Genel olarak, bu cüzdanlar artık LINK arzının yüzde 16,8’ine sahip.

En iyi 10 Chainlink balinası arzın yüzde 62,7’sini elinde tutuyor

Daha önce Santiment, en iyi 10 Chainlink balinasının LINK varlıkalarını uzun süre ellerinde bulundurmak istemediklerini ve LINK zulalarını daha küçük cüzdanlara sahip yatırımcılara yeniden dağıtmaya devam ettiğini bildirmişti.

LINK, bu yıl Mayıs ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 52 doların yaklaşık yüzde 51 altında 25,7 dolardan işlem görüyor. Chainlink en düşük Haziran ayında 13.7 dolardan işlem gördü.

15 Eylül tarihinde, 2021 Cardano Zirvesi sırasında Chainlink ve Cardano arasında bir ortaklık duyuruldu. En büyük Proof-of-Stake blockchain, gelişmiş akıllı sözleşmeler oluşturmak için Chainlink oracles’tan yararlanmayı planlıyor. Yapılan bu ortaklığa rağmen Chainlink fiyatında herhangi bir değişiklik olmadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin