Dikkat: Santiment verilerine göre bu altcoin fiyatı yükselebilir!
Dikkat: Santiment verilerine göre bu altcoin fiyatı yükselebilir!

Dikkat: Santiment verilerine göre bu altcoin fiyatı yükselebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın zamanda paylaşılan analiz verileri, XRP’nin bu hafta bazı önemli ataklar yaptığını ve diğer altcoinlerin önüne geçtiğini gösteriyor. Santiment veri toplayıcı, büyük miktarda hareketsiz XRP tokeninin kaydırıldığına dair haberi yaydı. Bu arada Whale Alert tarafından paylaşılan verilere göre son iki günde yaklaşık 375 milyon XRP taşındı.

Yakın tarihli bir tweet’te, popüler veri sağlayıcısı Santiment, geçen hafta, yedinci en büyük dijital para birimi olan Ripple’a bağlı XRP tokeninin birkaç büyük dönüm noktasına ulaştığını belirtti. Santiment, bunların arasında, altcoin içeriklerini taşımaya başlayan önemli cüzdanlar olduğunu aktardı.

XRP yoğun ilgi görüyor!

Bunun yanı sıra, veri üreticisi, birkaç büyük atıl XRP cüzdanının da kripto paralarını değiştirmeye başladığı bir grafik paylaştı. Santiment analitik ekibi, bu ilk on tokeni yakından izlemeye devam edeceklerini belirtti.

Eski Ripple CTO’sunun sonunda altcoin’in varlıklarının geri kalanını satmasının ardından kripto izleme platformu Whale Alert tarafından büyük XRP transferlerinin tespit edildiğini haber yaptı. WA, FTX ve Bitstamp borsalarından kriptoyu çekmek için büyük XRP transferlerinin yapıldığını fark etti.

Büyük kripto hareketlerini takip eden popüler bir platform olan Whale Alert’e göre, son 48 saat içinde toplam 374,5 milyon XRP transfer edildi. Buradaki en büyük tek kripto yığını 155.000.000 tokene denk geliyor.

Bu transfer serisinde FTX, 63.501.812 tokeni BitGo’ya taşıdı ve Bitstamp, 46.075.670 XRP’yi aynı hedefe taşıdı. Geçen yıl Mike Novogratz’ın Galaxy Digital’i tarafından satın alınan BitGo, Ripple Labs dahil olmak üzere çeşitli şirketlere ve finans kurumlarına kripto saklama hizmetleri sunuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin