Santiment verileri XRP etkinliklerine dikkat çekti! Beklenen fiyat artışı geliyor mu?
Santiment verileri XRP etkinliklerine dikkat çekti! Beklenen fiyat artışı geliyor mu?

Santiment verileri XRP etkinliklerine dikkat çekti! Beklenen fiyat artışı geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment verileri XRP etkinliğindeki bir anormalliğe dikkat çekti. Elde edilen verilere göre XRP’nin fiyatı şu anda 0,3344 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yatırımcılar kâr elde ettikçe XRP’nin fiyatının önümüzdeki iki gün içinde düşebileceğini öne sürüyor. XRP etkinliğindeki son bir anormallik, altcoin fiyatını önümüzdeki hafta etkileyebilir.

XRP fiyatı yükselecek mi?

Blockchain analitik firması Santiment tarafından yayınlanan son verilere göre, Cuma gününün kapanış saatinde (UTC saati) XRP’nin işlem hacminde hızlı bir artış olduğunu gösteriyor.

Yukarıda yer alan grafiğe göre XRP’nin Cuma gününün son saatindeki işlem hacmi 18,7 milyara kadar yükseldi. Hafta sonu olağandışı işlem hacminin ardından önümüzdeki hafta olağandışı fiyat hareketi gerçekleşebilir.

Elde edilen verilere göre yazım sırasında XRP’nin fiyatı 0,3344 dolardan işlem görüyor. Bu, son 24 saat içinde XRP’nin fiyatında %1,34’lük bir düşüşe denk geliyor. Altcoin fiyatı %2,77 düştüğü için XRP’nin son yedi gündeki olumsuz fiyat performansına katkıda bulundu.

XRP’nin fiyatı, yukarıda yer alan 4 saatlik grafikte 0,35 dolar civarındaki zirvesinden şu anki seviyesine kadar geriledi. XRP fiyatı 4 saatlik grafikte 9 Üstel Hareketli Ortalama (EMA) seviyesine kadar geriledi. Ayrıca, MACD göstergesinin eğimi negatif ve MACD, MACD sinyal hattına düşüş eğilimi gösteriyor. XRP’nin fiyatı 9 EMA seviyesinin üzerinde kalamazsa, fiyatı 0,3296 dolara kadar düşebilir. Bununla birlikte, MACD göstergesi düşüş tezini destekliyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin