Santiment verileri: Günde 4000 Bitcoin balina işlemi kaydedildi! Beklenen ralli başlıyor mu?
Santiment verileri: Günde 4000 Bitcoin balina işlemi kaydedildi! Beklenen ralli başlıyor mu?

Santiment verileri: Günde 4000 Bitcoin balina işlemi kaydedildi! Beklenen ralli başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment verileri, Bitcoin balinalarının hafta sonu boyunca hafif bir yavaşlama ile 1 milyon doları aşan yaklaşık 4.000 büyük değerli işlem yaptığını gösteriyor. Santiment, bunun Nisan ayındaki geri çekilmenin ardından Bitcoin fiyatlarında bir ralli için iyiye işaret ettiğini söyledi.

Nisan ayı kripto pazarında büyük bir düzeltme ile işaretlendi. Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi, düzeltme devam ederken piyasada hâlâ korku olduğunu gösteriyor.

Buna rağmen, Santiment’ten gelen veriler, balinaların Bitcoin ağı üzerinde aktif olarak işlem yürüttüğünü ortaya koyuyor. Veriler, ağın günde yaklaşık 4000 balina işleminin sabit bir tedarikini aldığını gösteriyor. Her gün, işlemler en az 1 milyon dolar değerindedir.

Bitcoin, hafta sonları hafif yavaşlamalarla Pazartesiden Cumaya 1 milyon doları aşan 4.000 balina işleminde sürekli bir arz görüyor. Santiment, bir tweet’te, Nisan ayındaki geri çekilmeden sonra bir fiyat sıçramasının habercisi olmak için aradığımız şey büyük artışlar” diye yazdı.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1514137714332893184

BTC biriktiren balinalar

Balina aktivitesi, varlıklar tüm zamanların en yüksek fiyatlarından önemli ölçüde düşmüş olsa da, yalnızca Bitcoin ağında değil, Cardano gibi diğerlerinde de istikrarlı bir şekilde artıyor. Bu, balinaların piyasada takip edecek bir sonraki ralliye hazırlık olarak varlık biriktirdiğini gösterebilir.

Borsalardaki Bitcoin dengesi, geçen hafta düşmeye devam ettiği için bunu doğruluyor ve balinaların Bitcoin’i varlığın fiyatı için iyi olan kişisel cüzdanlarına çektiğini gösteriyor.

bitcoin balances on exchanges

Santiment’e göre, büyük işlemler aynı zamanda Nisan ayındaki geri çekilmeden sonra tüm varlıkları etkileyen bir rallinin habercisi olabilir.

Bitcoin sıçraması yakında mı?

Şu anda Bitcoin, neredeyse 48.000 dolardan tamamen düştükten sonra 40.144 dolardan işlem görüyor. Varlık iki gün önce 40.000 doların altına bile düştü, bu da yatırımcıları daha fazla zararı önlemek için teslim olmaya zorladı, ancak bu değişmek üzere olabilir.

Yaklaşık 36.000 dolara düştükten sonra, Bitcoin tekrar mevcut fiyata düşmeden önce 47.000 doların üzerine çıktı. Fiyat şu anda haftalık desteği 40.041 dolar civarında yeniden test ediyor ve bir teknik analiz uzmanına göre bu, yakın ve büyük bir kırılmaya neden olabilir.

Buna ek olarak, elbette bir ralliyi karakterize eden Bitcoin için büyük bir oynaklığın geldiğini tahmin etti. Dört saatlik MACD ayrıca, her ikisi de başka bir yükselişin başlangıcına işaret eden bir yükseliş eğilimi ve yükseliş ayrışması yaşadı.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin