Santiment verileri açıklandı! Yatırımcılar en çok bu altcoin'e güveniyor
Santiment verileri açıklandı! Yatırımcılar en çok bu altcoin'e güveniyor

Santiment verileri açıklandı! Yatırımcılar en çok bu altcoin’e güveniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen veri sağlayıcısı Santiment’e göre, XRP şu anda yatırımcılara en çok güven veren kripto para birimlerinden biridir. Ripple ve SEC arasında devam eden yasal sürece rağmen XRP için yatırımcı hissiyatı oldukça olumlu. Aynı zamanda XRP, %98’lik olumlu yatırımcı yüzdesine sahip token olarak dikkat çekiyor. Bu gösterge, XRP fiyatında olası bir ralliyi tetikleyebilir. Bu metrikte ayrıca BNB, CAKE ve THETA gibi varlıklar da bulunuyor. Çalışma son yedi gün içinde yapılmıştır.

Bu dönemde kripto piyasası, varlıkların hiçbirini atlamayan önemli bir düşüş yaşadı. Düşüş, piyasanın tüm yelpazesinde yaklaşık olarak eşit koşullarda gerçekleşse bile, daha fazla birikim ve büyüme, verilen araçların her biri için kişisel bir mesele haline geldi.

Bu nedenle, Santiment çalışmasındaki tüm kripto paralar önümüzdeki birkaç gün içinde %10 veya daha fazla kazanç sağlarken, XRP düşüşün yalnızca %4’ünü telafi etmeyi başardı.

Olası XRP fiyat hareketi

XRP‘nin performansı, olumlu bir duygu göstergesiyle ilişkili gibi görünüyor, ancak XRP mumlarının grafikte yer alma şekli, ilgi uyandırıyor.

XRP’nin son düşüşü, 0,335 dolar seviyesinde durdu. Son üç ayda her seferinde, XRP fiyatı bu seviyede tuttuktan sonra büyümeye başladı ve en az 0,38 dolara ulaştı. Dolayısıyla, XRP’nin fiyat gecikmesi ve göstergeler arasındaki güçlü korelasyonun gösterdiği gibi, duyarlılık olumlu kalırsa %9’luk yukarı yönlü harekete başlayabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin