Santiment paylaştı: Yatırımcılar LINK fiyatını yakından takip etmeli
Santiment paylaştı: Yatırımcılar LINK fiyatını yakından takip etmeli

Santiment paylaştı: Yatırımcılar LINK fiyatını yakından takip etmeli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain analitik firması Santiment, Chainlink ile ilgili bir şeylerin olabileceğini paylaştı. Analitik firmasının resmi Twitter hesabı LINK ile yapılan 3 büyük balina işlemi olduğunu kaydetti. Tweet ayrıca, bu işlemlerin Cuma gününün son saatlerinde birbirinden 11 dakika arayla gerçekleştiğini de sözlerine ekledi. Tweet’e göre, bu 3 işlemin 79.7 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Santiment‘in verilerine göre, toplam 11.6 milyon LINK’in taşındığı Cuma günkü işlemler, 2023’ün en büyük 5 işleminden 3’ü olarak kaydedildi.

Bu balina işlemlerinin LINK’in fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olmuş gibi görünüyor. CoinMarketCap tarafından elde edilen verilere göre, LINK fiyatı son 24 saatte %1,08 artış yaşadı. Ayrıca LINK, iki kripto piyasası lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla %1,13 ve %0,84 oranında güçlendi.

LINK konsolidasyon kanalında 6,76 ila 6,97 dolar arasında işlem görüyor. LINK’in fiyatı, son 24 saat içinde konsolidasyon kanalının üzerine çıkma girişiminde bulundu, ancak 4 saatlik seansı direnç seviyesi tarafından reddedildi.

Sonuç olarak, LINK fiyatının üstesinden gelmesi gereken birçok teknik engel var. Birinci engel, yukarıda bahsedilen konsolidasyon kanalının üst sınırıdır. Bir sonraki engel, şu anda altcoin fiyatı için bir direnç seviyesi görevi gören LINK’in 4 saatlik tablosundaki 9 EMA çizgisi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin