Santiment hızlı geliştirilen beş varlığı açıkladı! İşte detaylar
Santiment hızlı geliştirilen beş varlığı açıkladı! İşte detaylar

Santiment hızlı geliştirilen beş varlığı açıkladı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Santiment verilerine göre en hızlı gelişen beş varlık arasında Cardano da yer alıyor. Santiment verilerine göre Cardano, son 30 günde en hızlı gelişen ilk beş varlık arasında yer alıyor. Geliştirme faaliyeti açısından Santiment, Uniswap, Solana ve Cardano’nun son 30 gün içinde en hızlı geliştirilenler olduğunu açıkladı.

Cardano, geliştiricilerinden günde 386 kayda değer Github gönderimi ile 30 günlük geliştirme faaliyetinde üçüncü sırayı aldı. Uniswap, piyasadaki en hızlı geliştirilen proje olmaya devam ediyor. Günde 1.070 Github gönderimi ile birinciliği korurken, ikinci sırada ise Solana yer alıyor.

Santiment’in metriği, binlerce genel Github deposunun geliştirme verilerini izliyor. Bir projeye daha fazla kullanıcı katkıda bulunursa, sıralamada o kadar üst sıralarda yer alır.

Geliştirme faaliyetinin kısa vadeli piyasa fiyatları üzerinde etkisi çok az veya hiç olmasa da, projenin uzun vadeli büyümesinin sağlıklı bir göstergesi olabilir. Geçen senenin Sentiment verilerinde ise en hızlı gelişen ilk varlık Cardano olmuştu.

Cardano ekosisteminde olumlu gelişmeler

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson kısa süre önce halka açık Cardano test ağında piyasaya sürülen ilk Hydra Heads’in haberini duyurdu. Bir protokol paketinin ilki olan Hydra Heads, Cardano’nun ölçeklendirme yolculuğunda önemli bir gelişme olarak görülüyor. Hydra, ağ güvenliğini ve ölçeklenebilirliğini iyileştirmeyi amaçlayan bir Katman 2 çözümleri koleksiyonunu ifade ediyor.

Santiment

Cardano blockchain için akıllı sözleşme teknolojisinin piyasaya sürülmesiyle, daha fazla geliştirici ağı kullanmaya ve çeşitli kullanım durumları yayınlamaya başladı. Cardano’nun kilitli toplam değeri de bununla birlikte büyümeyi sürdürüyor. DeFi LIama izleme hizmetine göre, şu anda Cardano ağı üzerine inşa edilmiş çeşitli sözleşmelerde 223 milyon dolar kilitli durumda. Stake dahil edildiğinde, Cardano’nun TVL’si daha büyük yazım sırasında 313 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Cardano ekosisteminde gelecekteki iyileştirmeler için temel oluşturulmuş olmasına rağmen, ADA fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolardan yaklaşık %75 aşağıda kaldığı için yetişemedi. ADA şu anda 0,85 dolardan işlem görüyor. Yaşanan gelişmelere büyük bir fiyat hareketine işaret ediyor olabilir. IntoTheBlock verilerine göre ADA, BTC ile %60 30 günlük bir korelasyona sahip; bu nedenle, yatırımcılar Bitcoin’in fiyat hareketini yakından takip etmelidir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin