Santiment, Ağustos ayında Bitcoin fiyatı için bu göstergeye dikkat çekiyor!
Santiment, Ağustos ayında Bitcoin fiyatı için bu göstergeye dikkat çekiyor!

Santiment, Ağustos ayında Bitcoin fiyatı için bu göstergeye dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analiz firması Santiment verilerine göre, NVT modeli için sırasıyla Mayıs ve Haziran aylarında artan bir yükseliş ayrışması, Temmuz ayında Bitcoin için aylık %18’lik bir kazançla sonuçlandı.

Temmuz ayında doğru tahminde bulunduktan sonra, bu gösterge şimdi konsolidasyonun göstergesi olan Ağustos ayında Bitcoin fiyatı için nötr bir eğilim olabileceğini söylüyor. Konsolidasyon, uzun bir fiyat hareketinden sonra bir aralığa bağlı faaliyet dönemini ifade eder.

Ağustos ayı Bitcoin için nasıl geçecek?

https://twitter.com/santimentfeed/status/1553929516845699072

Bununla birlikte, token dolaşımında bir düşüş göz önüne alındığında Santiment verileri, “Ağustos her iki yönde de hareket edebilir” diyor. Santimente göre bu da fiyatın Ağustos ayında yukarı doğru devam edeceği veya aşağı doğru hareket edeceği anlamına geliyor. Bitcoin, yatırımcıların ABD ekonomisindeki gerileme işaretlerinin artması nedeniyle FED faiz oranlarını yıl sonuna kadar artırmayı bırakacağına inanmasıyla Cumartesi günü Haziran ortasından bu yana en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra düştü. Piyasanın en düşük noktasından toparlandığı görülüyor. Yine de haftanın başında kripto para birimleri baskı altında kalmıştı.

Bitcoin, 30 Temmuz’da 24,676 dolara ulaştıktan sonra, yazı yazılırken %3,39 düşüşle 22.994 dolar seviyesine geriledi. Temmuz ayındaki %18’lik kazancı, Ekim 2021’den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Nexo’nun kurucu ortağı ve kripto para kredisi veren Antoni Trenchev, ek volatilite olabileceğini ve Ağustos’un Bitcoin için kötü olabileceğini söylüyor.

Haziran ayı sonlarında ve Temmuz ayı başlarında Bitcoin, Terra/Luna ekosisteminin ve riskten korunma şirketi Three Arrows Capital’in çöküşü nedeniyle faiz oranlarındaki artışlar, enflasyon ve bulaşma korkuları hakkındaki endişeler nedeniyle 20.000 doların altına düştü.

Bitcoin, Temmuz ayında piyasaya giren 474 milyon dolar ile girişler görüyor. Elde edilen verilere göre Bitcoin geçen hafta 85 milyon dolarlık giriş yaparken, short-Bitcoin 2,6 milyon dolarlık çıkış yaşadı. En son ayı piyasası sırasında beş haftalık bir giriş akışının ardından ilk çıkış haftasıydı. Temmuz ayındaki 474 milyon dolarlık aylık girişin bu yıl şimdiye kadarki en yüksek seviye olduğunu ve Haziran ayındaki 481 milyon dolarlık çıkışı neredeyse telafi ettiğini belirtiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin