featured

Santiment açıkladı: Ethereum tabanla altcoin’in geleceği umut vaat ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitik firması Santiment, Ethereum tabanlı altcoin Render token’ın (RNDR) balina işlemlerinde ve cüzdan adreslerinde artış olduğunu belirterek, rallinin devam edebileceğini öne sürüyor.

Santiment, balina işlemlerindeki ani artışların genellikle kâr elde etme göstergesi olduğunu, ancak daha önceki ani artışların Render token’ın rallilerini durdurmadığını ve token’ı tutan adres sayısının artmaya devam ettiğini belirtiyor. Bu durumun da sürdürülebilir büyüme olasılığını daha da desteklediğini ifade ediyor.

Balina işlemlerindeki artış

Ethereum tabanlı altcoin Render token için balina işlemlerinde artış yaşandığını belirten kripto piyasası istihbarat firması Santiment, büyük ölçekli işlemlerin yanı sıra token’ı tutan cüzdan adreslerinin sayısının da arttığını açıklıyor. Santiment’e göre bu veriler, Render token’ın son rallisinin devam edebileceğini gösteriyor.

İşlemlerdeki artışlar ralliyi durdurmuyor

Santiment, Render için balina işlemlerinin bu ay üçüncü en yüksek seviyesine ulaştığını bildiriyor, bu da bazı yatırımcıların kâr elde etmek için satış yapabileceğini gösteriyor. Ancak, geçmişteki artışların devam eden rallileri durdurmadığını vurguluyor.

Ethereum tabanlı altcoin’i tutan adresler artıyor

Santiment’in açıklamalarına göre, Render Token tutan adres sayısının artması, potansiyel bir sürekli rallinin bir diğer önemli göstergesidir. Firma, anahtar köpekbalığı ve balina adreslerinin sayısının nasıl arttığını belirterek, bu durumun rallinin henüz bitmediği teorisini desteklediğini ifade ediyor. Özellikle, 1 milyon ila 10 milyon RNDR bulunan cüzdanların sayısının hızla arttığı belirtiliyor. Bu tür adresler, varlık tarihindeki en yüksek sayıya sahip. Eğer balinalar kâr elde ediyorsa, bu adres sayılarının büyük bir şekilde artmaya devam etmeyeceği ifade ediliyor.

Render Token, görüntü sentezleme ekosistemi içinde çalışır ve grafik işleme gücüne ihtiyaç duyan kişiler ile boşta bulunan Grafik İşleme Birimlerine (GPU’lar) sahip kişiler arasında bağlantı kurar. Render Token, şu anda 2,65 dolar seviyesinden işlem görüyor ve son 24 saatte %2,3’lük bir düşüş yaşadı. Bu küçük gerilemeye rağmen, genel göstergeler altcoin için umut verici bir görünüm sunuyor ve potansiyel olarak kripto pazarında dikkate alınması gereken bir token haline geliyor.

ethnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin