Sandbox, Snoopverse arazi satışının ikinci dalgasına başladı; SAND tokeni ne durumda?
Sandbox, Snoopverse arazi satışının ikinci dalgasına başladı; SAND tokeni ne durumda?

Sandbox, Snoopverse arazi satışının ikinci dalgasına başladı; SAND tokeni ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Snoopverse mülkü çevresinde bazı arsaları satışa çıkardıktan haftalar sonra, Sandbox ikinci bir dalgayla geri döndü. Şimdi dileyenler Amerikalı rapçi ve NFT meraklısı Snoop Dogg’un sanal metaverse‘de komşusu olma şansına erişebilir, ancak sanıldığı kadar ucuz olmayacak.

Kullanıcıların sanal deneyimler oluşturmasına, sahip olmasına, oynamasına ve para kazanmasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir metaverse olan Sandbox, Çarşamba günü “Snoopverse” arazi satışını duyurdu. Satışlar 16 Aralık Perşembe günü saat 13:00 UTC’de başladı. Resmi blog gönderisine göre, OpenSea aracılığıyla açık artırmaya çıkarılacak 5 küçük mülke ek olarak, 64 premium arazi, üç özel Snoop Dogg markalı NFT’den oluşan bir paket ile satılacak. 134 normal arsa da parça başına 1.011 SAND’den satışa sunuldu.

Müzayededeki mülkler, Estate S 3×3 [-6,-84], Estate S 3×3 [-6,-78], Estate S 3×3 [-12,-87], Estate S 3×3 [-3,-99] ve Emlak S 3×3 [-3,-81]. Yayın zamanı itibariyle, Weedbits olarak bilinen bir koleksiyoncu zaten [-6,-84] ve [-3,-81] mülklerini sırasıyla 68.250 SAND (335.000 $) ve 85.085 SAND karşılığında satın almıştı. [-6,-78] ise E67112 tarafından 84.000 SAND (413.000 $) karşılığında satın alındı.

Özel NFT’lerden bahsetmişken, Snoopverse erken erişim kartını, Snoop heykelini ve kahverengi şeker arabasını içeriyor. Snoopverse erken erişim geçişini açıklayan The Sandbox şunları yazdı:

“Snoop Dogg Pass’tan farklı olarak bu geçiş, Snoopverse deneyimlerinin tümüne herkesten önce erişmenizi sağlar. Snoop’un metaverse varlığının geliştirilmesine katılıp benzersiz avantajlar elde edin ve Snoop Dogg dünyasına girin!”

The Sandbox, 2. dalga satışının bir parçası olarak iki yeni ortağı da duyurdu: Steve Aoki ve SupDucks. Aoki bir DJ, plak yapımcısı ve elektronik dans müziği dehası olarak tanınıyor.

SAND tokeni 5 doların altında konsolide oluyor

Bu arada Sandbox’ın yerel tokeni SAND, Kasım ayının son haftasından beri bu yana 8,48 dolardan başlayan düşüş trendinde 4,75 – 5 dolar bandında konsolide olmuş durumda.

Hafta sonu öncesi ise SAND/USDT, 4,9 dolar seviyesinde el değiştiriyordu.

Btcpeers


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin