Sandbox sahipleri dikkat: Korkutan alarm geldi! Bu seviyeler kritik… Teknik analiz
Sandbox sahipleri dikkat: Korkutan alarm geldi! Bu seviyeler kritik… Teknik analiz

Sandbox sahipleri dikkat: Korkutan alarm geldi! Bu seviyeler kritik… Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SAND fiyatı, boğaların uzun süredir devam eden direnç trend çizgisini aşamaması sebebiyle %15’lik bir aşağı yönlü riske işaret ediyor.

Önemli teknik noktalar:

  • SAND fiyatı, 2,8 dolarlık desteğin altında işlem görüyor.
  • Günlük grafik, son 36 saatte %6’lık bir düşüş gösteriyor.
  • Kriptonun 24 saatlik işlem hacmi, %23’lük bir düşüşe işaret ediyor ve 452 milyon dolarda.

SAND’ın geçmiş performansı

SAND fiyatı, 2,90 dolarlık destek seviyesinden geri dönüşe rağmen 200 günlük EMA’nın üzerinde kalmayı başaramadı. Bu düşüşle destek seviyesinin altına geriledi ve 2,808 dolarda bir dip oluşturdu.

TradingView Chart

SAND teknik analizi

SAND fiyatı, 2,80 doların altında kapanarak bir satın alma sinyali oluşturabilir ve bu da fiyatın 2,30 dolara düşmesine neden olabilir. Bununla birlikte, daha önce 2,61 $’da üç kez görüldüğü gibi daha düşük bir fiyat reddi de mümkün. Bu nedenle, yatırımcılar bir fiyat hareketi onayı beklemelidir.

50 günlük EMA 200 günlük EMA’ya yaklaştıkça, kritik günlük EMA’lar düşüş eğilimini sürdürüyor ve death cross olasılığını artırıyor.

Teknik göstergeler

RSI Göstergesi: RSI eğimi, fiyat tablosunda bir sapma belirtisi göstermeden yana doğru ilerlemeye devam ediyor. RSI eğimi %36’da destek sunuyor.

Stokastik RSI Göstergesi: K ve D çizgileri yükseliş yayılımı sağlayamıyor ve düşüş baskısı altındalar, pozitif geçişi baltalıyorlar. Bu nedenle, yüksek bir negatif geçiş olasılığı 2,80 doların altına bir düşüşe işaret ediyor.

Kısacası, SAND teknik analizi, satıcılar 2,80 dolar eşiğini aşamazsa düşüş eğilimi gösteriyor.

Sandbox artacak mı, düşecek mi?

Satıcılar 2,80 $ destek seviyesinin altında bir kapanış elde ederse, SAND fiyatı kısa süre içinde 2,30 $ seviyesine inebilir. Serbest düşüş, mevcut piyasa fiyatının %15 düşebileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, 2.60 $’dan daha düşük bir fiyat reddi, düşüşü geciktirecektir.

  • Destek Seviyeleri: 2,60 ve 2,30 dolar
  • Direnç Seviyeleri: 3 ve 3.15 dolar

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin