Sandbox, Metaverse’de önemli ortaklıklarına devam ediyor

Sandbox, Metaverse’de önemli ortaklıklarına devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse platformu Sandbox, yeni ortaklıklarla erişimini genişletmeye devam ediyor, en sonuncusu Warner Music Group ile bir müzikal Metaverse üzerinde çalışmak.

Sandbox, Warner Music Group (WMG) ile yeni bir ortaklık içinde müzik temalı sanal bir dünya sunmayı hedefliyor. 27 Ocak’ta yapılan bir duyuruda ekip, Warner’ın ilk kez NFT’ler ve Metaverse dünyasına adım attığını belirtti.

Sandbox ekibi, WMG’nin firmanın sanatçılarının Metaverse’de görünmesi için bir portal görevi görecek bir “ESTATE” satın aldığını ekledi.

Amerikan çok uluslu eğlence ve plak şirketi şu yorumu yaptı:

“The Sandbox ile ortaklığımız, sanal gayrimenkul sahipliği ile metaverse’e yeni bir olasılık katmanı ekliyor. İlk hamle yapan biri olarak Warner Music, metaverse’de sahildeki mülkün eşdeğerini güvence altına aldı.”

Müzikal Metaverse

Warner Music Group Baş Dijital Sorumlusu Oana Ruxandra, şirketin yeni edindiği yeni platformunda “gerçek dünyadaki sınırlamalara meydan okuyan ve sanatçılarımızın ve hayranlarının daha önce hiç olmadığı kadar etkileşim kurmasına izin veren kalıcı, sürükleyici sosyal müzik deneyimleri geliştireceğini” belirtti. Metaverse dilimi.

“ESTATE”, Warner’ın önde gelen sanatçılarının çalacağı müzikal tema parkı ve konser mekanının bir karışımı olarak tanımlandı.

Bu ayın başlarında Hong Kong bağlantılı bir mega şehir için planlarını açıklayan Sandbox, bu yeni mekanın yakınında bir LAND satışı düzenleyecek ve müzik tutkunlarının aksiyona yakın bir sanal arsaya sahip olmalarını sağlayacak. The Sandbox’ın COO’su ve kurucu ortağı Sébastien Borget, stratejik ortaklığın “açık metaverse’ü hayranlara ait ve topluluk tarafından yönlendirilen girişimler yönünde bir adım ileriye taşıdığını – olasılıkların çok heyecan verici olduğunu” söyledi.

Sandbox 200’den fazla ortaklığa sahip

WMG şimdi 200’den fazla mevcut Sandbox ortaklığına katıldı. Şirket, yüzlerce en iyi sanatçı ve plak şirketinden oluşan dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biridir.

Bu haftanın başlarında The Sandbox, ana şirket Animoca Brands ve girişim şirketi Brinc ile ortaklaşa 50 milyon dolarlık bir hızlandırma programının başlatıldığını duyurdu. Sandbox Metaverse Accelerator Programının 2022’nin ikinci çeyreğinde başlaması planlanıyor ve önümüzdeki üç yıl içinde yeni ortaya çıkan yüz projeye 250.000 $ yatırım yapacak.

SAND fiyat görünümü

Projenin yerel tokeni SAND, düşüş eğilimindeki kripto piyasasına meydan okurcasına %16,4 gibi etkileyici bir artış göstererek habere olumlu tepki verildiğini gösterdi. CoinGecko’ya göre, yazı yazılırken SAND 3.54 dolardan el değiştiriyordu.

Bununla birlikte, kripto para geçen ay bir darbe alarak değerinin %40’ını kaybetti. SAND şu anda 25 Kasım’daki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.40$’dan %57,6 değer kaybıyla işlem görüyor.

Bu haber ilk olarak cryptopotato.com’da yayınlandı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin