Sandbox, lüks modaya adım atıyor! SAND fiyatı son 25 saat içerisinde yüzde 13 arttı
Sandbox, lüks modaya adım atıyor! SAND fiyatı son 25 saat içerisinde yüzde 13 arttı

Sandbox, lüks modaya adım atıyor! SAND fiyatı son 25 saat içerisinde yüzde 13 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coin Sandbox şimdi de moda endüstrisine adım atıyor. Sanal oyun dünyası, lüks moda ve yaşam tarzını genişletmek için ALTAVA Grupları ile ortaklığını duyurdu. ALTAVA, NFT’lerini metaverse’deki kendi alanlarında yayınlamayı planlıyor. Bu arada, SAND’ın 24 saatlik işlem hacmi %250’nin üzerinde bir artış kaydetti.

Sandbox artık lüks modanın adresi

Singapur merkezli dijital moda şirketi ALTAVA, meta veri tabanında moda markalı varlıkları dijitalleştirmeye karar verdiklerini açıkladı. Kendi oyunlaştırılmış sosyal pazarında bir dizi lüks moda ve yaşam tarzı markasını satıyor gibi görünüyor.

Sandbox ile moda şirketi, ALTAVA Land’de NFTS’yi sergilemek için bir sergi salonu açmayı planlıyor. Platform, tüketicilerin çeşitli lüks markaları dijital olarak deneyimlemelerini sağlayacak. Yapılan duyuruya göre ALTAVA Group kendi PFP NFT koleksiyonunu piyasaya sürerken, doğadan ilham alan 6.765 3D avatar 24 Mart tarihinde satışa çıkacak. Sandbox, dijital moda markasına mini oyunlarını, lüks moda kasabasını ve sanat sergisini ve gelecekteki NFT düşüşlerini sergilemesi için metaverse sağlayacak.

Blockchain oyun şirketi bu ay birçok iş birliğine imza attı. Güncellemeleri bıraktığı için Sandbox hızla ilerliyor. ALTAVA ile başlatılacak yeni işbirliği, metaverse topluluğu için bir başka heyecan verici haber oldu.

Daha önce de HSBC ortaklığını duyaran gelişmeler oldukça ilgi çekiyor. Adidas’tan South China Morning Post’a (SCMP), sanal oyun dünyasında dijital bir alan yaratmak için teklifte bulundu. Bir rapora göre Sandbox, çeşitli ünlüler ve markalarla 165’in üzerinde iş birliği yapmayı başardı.

Dün Sandbox, rapçi Snoop Dogg’un NFT koleksiyonuyla ilgili bir güncelleme yayınladı. SAND’ın fiyatı %13 arttı. Sandbox (SAND) son 24 saatte %13’ün üzerinde arttı. SAND, yazım sırasında 3,2 dolar fiyatla işlem görüyor. Tokenin 24 saatlik 1.904.777,558 dolarlık işlem hacmi, %250’nin üzerinde büyük bir artış kaydetti. Elde edilen verilere göre SAND, toplam 3,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 34. sırada yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin