Sandbox kritik desteğin altına düştü! SAND fiyatı için sırada ne var?
Sandbox kritik desteğin altına düştü! SAND fiyatı için sırada ne var?

Sandbox kritik desteğin altına düştü! SAND fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox fiyatı, 4,43 ila 4,81 dolar talep bölgesinden sıçradığı için hızlı bir geri dönüşe hazırlanıyor. Yatırımcılar, satın alma baskısı devam ederse 6 dolar veya daha yüksek bir seviyeye kadar çıkabilen %15’lik bir artışla 5,52 dolara yükselebilir. Talep bölgesinin alt sınırının 4,43 dolarda kırılması, yükselişi geçersiz kılabilir.

Sandbox fiyatı, 5 Ocak’taki son düşüşünün ardından iyi bir alım fırsatı sunuyor. Düşüş, SAND’ı daha fazla yükseliş trendi için bir platform görevi görebilecek önemli bir destek seviyesine daldırdı.

Sandbox fiyatı toparlanmaya hazır!

Sandbox fiyatı, 24 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,48 dolardan kayda değer bir düşüş yaşadı. Ortaya çıkan geri çekilme, geçen ay 4,81 dolar destek seviyesi civarında sabitlendi ve 5 Ocak’taki düşüş de aynı direnci aştı.

İlginç bir şekilde, 4,43 dolardan 4,81 dolara uzanan talep bölgesi, yukarıda bahsedilen destek seviyesiyle çakışıyor. Bu nedenle, 4,43 doların yeniden test edilmesi durumunda yatırımcılar SAND için uzun bir pozisyon açabilir ve Sandbox fiyatının 5,52 dolara kadar %15’lik bir yükselişi tetiklemesini bekleyebilir.

Boğalar hakimiyeti ele geçirirse, SAND söz konusu direnç bariyerini kesebilir ve talep bölgesinden %25’lik bir yükselişi temsil eden 6 dolara ulaşabilir. Yatırımcılar bu seviyelerden herhangi birinde kâr alabilirler. Eğer bir yükseliş olursa SAND fiyatı, 7 doların üzerine kadar yükselebilir.

SAND/USDT 4-hour chart

Diğer taraftan, satış baskısı SAND’ı 4,43 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu üretmeye zorlarsa, yükseliş tezi Sandbox fiyatı geçersiz kılınacak. Bu gelişme, ayıları destekleyen bir eğilimde potansiyel bir kaymaya işaret ederek daha düşük bir dip oluşturacak. Yatırımcılar stop zararlarını söz konusu seviyenin hemen altına yerleştirebilirler. Böyle bir durum olabilir ve Sandbox fiyatını 4,08 dolar veya 3,88 dolar seviyesindeki acil destek seviyelerine indirebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin