Sandbox geleceği ve analistlerin SAND fiyatıyla ilgili öngörüsü
Sandbox geleceği ve analistlerin SAND fiyatıyla ilgili öngörüsü

Sandbox geleceği ve analistlerin SAND fiyatıyla ilgili öngörüsü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox, her geçen gün yeni ortaklıklara imza atıyor. Metaverse projesi toplam 165’ten fazla ortak ve kurumla işbirliği yaptı. Metaverse projesi 13 Ocak 2022’de yeni arazi satışına hazırlanıyor. Analistler, metaverse tokeninin fiyatı düştükçe Sandbox fiyatında daha fazla konsolidasyon öngördü. Sandbox, 2021 yılının son çeyreğinde yüzde binin üzerinde kazanç sağlayan en büyük GameFi projelerinden biri. Analistler, metaverse projesinde daha fazla kayıp öngörüyor.

Sandbox fiyatı düşüş trendine devam edebilir

2021 yılının son çeyreğinde önemli kazanımlar elde ettikten sonra düşüş trendine geçti.  Proje, The Walking Dead, Snoop Dogg, Adidas, CryptoKitties, Atari, Care Bears, The Smurfs, PWC, Hong Kong ve South China Morning Post gibi birçok markayla ortaklıklar kurdu. Sandbox son olarak Megacity bölgesinin lansmanını duyurdu. Sanal dünyanın yeni bölgeyi açıklaması, önümüzdeki hafta başlarında resmi arazi satışının başlangıcını işaret edecek.

Sandbox resmi arazi satışını başlatacak mı?

Metaverse projesi yeni ortakları kutlamak için 13 Ocak 2022’de yeni bir LAND satışını başlatacak ve bu, oyuncuların bugün açıklanan ortakların LAND‘lerin alımını kolaylaştıracak.

https://twitter.com/LadyofCrypto1/status/1479058798056640514

Analistler, tokenin bir ayı piyasasında başlatıldığını ve altcoin’in yatırımcılara 400’den fazla teklif sunduğunu belirtti. Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan @LadyofCrypto1, tüm ayı piyasalarının aynı olmadığını belirtiyor; ancak Sandbox, Axie Infinity, Rune gibi projeler 400 ila 2000 kat arasında geri dönüş sağladı.

Bir diğer analist @MacnBTC, 13 Ocak 2022 civarında büyük bir çöküş olacağını öngörüyor. Analist, bunun GameFi tokeninin fiyatını olumsuz etkileyebileceğini açıklıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi  kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin