Sandbox fiyat analizi: Son fiyat hareketleri yükseliş hazırlığı mı?
Sandbox fiyat analizi: Son fiyat hareketleri yükseliş hazırlığı mı?

Sandbox fiyat analizi: Son fiyat hareketleri yükseliş hazırlığı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sand, Ocak ayı düşüş trendini 4,30 – 4,40 dolar bandında bulduğu destekle bir miktar yavaşlattıktan sonra geçen hafta toparlanma çabasında 5 dolar bandında kalıcı olamadı.

Geçen hafta sonunu 4.90 dolar seviyelerinde stabil geçiren Metaverse tokeni’nin bu haftanın başından itibaren yeni bir düşüş dalgasına girdiği görülüyor. Düşüş trendinde bu hafta yüzde 15 oranında bir değer kaybı söz konusu.

SAND/USDT’nin son yükseliş trendi baz alınarak bakıldığında Fib 0,382 düzeltme seviyesinin (4,9 dolar) kaybedilmesi sonrası, Fib 0,5 değerinin (4,09 dolar) gündeme geldiği görülebilir.

Günlük grafikte önemli üstel hareketli ortalama değerlerinin konumları da göz önüne alınarak bakıldığında SAND için bu hafta 4 – 4,4 dolar aralığının önemli bir destek alanı olduğu söylenebilir. Bu alanın alt bandı 4 dolar desteği altında günlük kapanış SAND/USDT’nin bir sonraki desteği Fib 0,618 düzeltme seviyesini (3,3 dolar) test etmesi muhtemel gözüküyor. Böyle bir hareket, SAND’in mevcut konumundan yüzde 20 oranında daha değer kaybına neden olacaktır.

SAND, bugün kritik bir fiyat seviyesinde

Diğer yandan 10 Ocak tarihinde mevcut destek seviyelerinden sıçrayan Sandbox tokeni, 48 saat içinde yüzde 15 değer kazanımı görmüştü. Bu yüzden Bugün 4,4 dolar üzerinde gün kapanışı kritik öneme sahip. Sandbox tokeni, günün geri kalanında toparlanmayı başarırsa alıcılar 4,9 dolar direncini kırmak için harekete geçebilir.

Bu olası yukarı yönlü hamle 26 Aralık tarihinde başlayan düşüş trendinin kırılması, kısa vadeli EMA değerleri üzerinde fiyatlama gibi olumlu hareketlere neden olacaktır. Trendin devamı ise SAND/USDT’nin kısa vadede 6 – 6,2 dolar bandına kadar yükselmesini sağlayabilir. Bu da 4,4 dolarlık direnç seviyesinden yüzde 35 oranında bir yükseliş anlamına geliyor. Kısaca SAND için bugün 4,40 dolar seviyesini en kritik fiyat olarak görüyorum.

Bu fiyat seviyesi altında gün kapanışı ise yukarıda bahsedildiği gibi 4 dolar desteğinin ardından 3,3 dolar desteğinin kapısını açması muhtemeldir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin