Sandbox analizi: SAND, 1,5 dolar için ralli başlatabilecek mi?

Sandbox analizi: SAND, 1,5 dolar için ralli başlatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta içinde Metaverse tabanına sahip olan The Sandbox, önemli ortaklıkları duyurmuştu. Bu haftanın başlarında, köklü bir markayla yaptığı en son ortaklığında, TIME Magazine’den bir NFT girişimi oldu. 

Ortaklık kapsamında ikili, TIME’ın The Sandbox’taki Times Meydanı’ndaki arazisinde yeni bir yer inşa edecek. Ayrıca, ikisinin NYC çapında bir hazine avı başlatacağı Metaverse Over ile bir ortaklık yapıldı. Bu haberler hafta içinde bu yana olumlu yansıdı. Peki Sandbox analizi için bu ortaklık etki yaptı?

19 Haziran’da Sandbox (SAND) fiyatı, cımbız dipli mumlarla 0,8 dolarlık destekten toparlandı. Ortaya çıkan toparlanma rallisi, altcoini 1 dolarlık psikolojik bariyeri aştı. Kripto para fiyatı bu kırılan direncin üzerinde sürdürülebilirlik gösterirse, yatırımcılar %33’lük bir büyüme fırsatı bekleyebilir.

Kritik anahtar dip notları:

  1. Metaverse coinin grafiği, günlük zaman çerçevesi grafiğinde art arda yedi yeşil mum gösterdi.
  2. SAND fiyatı, 1.11$ işaretinin yakınında yoğun arz baskısı ile karşı karşıya.
  3. Fiyattaki gün içi işlem hacmi 377 milyon dolarlık hacime oluştu.

Sandbox analizi: Göstergeler ne anlama geliyor?

11 Haziran’da, 1.11 dolarlık destek düşüşü, satıcının lehine dört haftalık bir konsolidasyon aşaması ilan etti. Ortaya çıkan düşüş, altcoini %32 oranında değer kaybetti ve 0,737 dolara düştü.

Sandbox analizi için alıcılar; 0,8 dolarlık psikolojik desteğin üzerinde kalmayı başardı. Bu da yeni bir toparlanma rallisini tetikledi. Ardışık yedi yeşil mum, U şeklindeki toparlanmayı vurguladı ve altcoini %40,5 artırdı.

Yükseliş rallisi, alıcıların başka bir hamle yapmaya çalıştıklarını gösteren 1,11 dolarlık ters çevrilmiş direnci artırıyor. SAND alıcıları 1,11$ işaretinin üzerinde bir mum kapanışa izin verirse, hızlanan yükseliş momentumunu görebiliriz. Bu momentumun vuracağı yer1,52 dolar.

Teknik veriler

  • Direnç seviyeleri – 1,26 dolar ve 1,52 dolar
  • Destek seviyeleri – 1,11$ ve 0,96$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin