featured

SAND için bir sonraki hareketi piyasa lideri belirleyecek! Kararsızlık devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası özellikle son iki haftadır düşüş eğilimi gösterdiği için gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SAND da istikrarlı bir şekilde aşağı doğru hareket ediyor. Altcoin’in kayıplarını tersine çevirebileceğine dair henüz hiçbir işaret yok. Bu yüzden uzun vadeli yatırımcıların sabit bir düşüş trendinde satın almaktan kaçınmaları oldukça normal.

Piyasa lideri olan Bitcoin, son birkaç gün içinde 30,600 doları aşarak 32,200 dolar seviyesine ulaştı. Ancak bu kısa vadeli yükseliş hareketi hızla geri çekilme ile sonuçlandı. Daha düşük zaman dilimlerinde, SAND için 1,51 dolar seviyesi oldukça önemliydi. Ancak bu seviyenin üzerindeki bir hareket bile trendin tersine çevrildiğini değil, yalnızca bir rahatlama rallisi gerçekleştiğini gösterecektir.

SAND 1 günlük fiyat grafiği analizi

Şubat, mart ve nisan aylarında SAND, 2,67 dolarda bulunan destek noktasını korurken bir dizi düşük zirve oluşturdu. Bunun sonucunda da grafiğinde bir azalan üçgen deseni oluştu. Nisan sonunda fiyat, bu kalıbın altına düştü. 1,08 dolarda bulunan destek noktasının testi için %58 oranında bir geri çekilme yaşadı.

SAND grafik

1 dolar bölgesi boğalar tarafından savunuldu. Ancak son birkaç hafta fiyatı 1,17 dolar ile 1,51 dolar seviyeleri arasında işlem gördü. Bu, son günlerde oynaklığın azaldığı, ancak piyasa yapısının SAND için ezici bir çoğunlukla düşüş eğiliminde olduğu anlamına geliyordu.

Boğalar, SAND’ın önümüzdeki haftalarda 1 dolarlık psikolojik ve teknik desteğe tutunduğunu görmek ve desteğin üzerinde birikim belirtileri görmek isteyecekler. Böyle bir gelişme, altcoin fiyatının 2,5 dolara doğru bir yükseliş başlattığını gösterebilir.

Öte yandan, boğaların güçlü bir savunma yapamamaları durumunda fiyat 1 doların altına düşebilir. Bu noktadan sonra ise daha fazlası kapıda olacaktır.

Teknik göstergeler

RSI, 40  işaretini dirençten desteğe çevirdi ve düşüş momentumunun bir şekilde zayıfladığını belirtti. Bununla birlikte, RSI nisandan beri nötr 50’nin altında olduğundan eğilim aşağı yönlüydü.

Bir diğer teknik gösterge olan CMF, altcoin için satın alma baskısının artmakta olduğunu ve gelen sermaye akışının mücadele eden boğalara yardımcı olabileceğini göstermek için +0.05 işaretinin üzerine tırmandı. Önümüzdeki birkaç gün içinde, CMF +0,05’in üzerinde kalabilir. Bununla beraber  RSI nötr 50’yi geçmeyi başarırsa, SAND 1,51 doları aşmaya hazırlanabilir.

Bollinger bant genişliği göstergesi, oynaklıktaki düşüşü göstermek için son iki hafta içinde düşüyor.

Sonuç olarak

SAND’ın 1,51 doların üzerine mi yoksa 1,08 doların altına mı hareket edeceği henüz belli değildi. Bitcoin de kendi eğilimi konusunda kararsız olduğundan, bekleyip görmekten başka bir çare yok gibi gözüküyor.

Token’ın uzun vadeli yatırımcıları için, fiyatların bu kadar yükselmesi durumunda, önümüzdeki bir veya iki hafta içinde alım yapmaktansa 1,93 dolar ve 2,5 dolar seviyelerinin satış fırsatları sunma olasılığı daha yüksektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin