featured

SAND fiyatı iyileşme yolunda iken, karşısına çıkan engelleri aşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan Sandbox (SAND) fiyatı, yukarı yönlü hareketi 0,98 dolara doğru hızlandırabilecek kısa vadeli bir düzeltme modelinden çıkma sürecinde.

Devam eden fiyat artışına rağmen, yaklaşan bazı olumsuz The Sandbox haberleri var. 14 Şubat’ta 348 milyon SAND token’ının kilidi stratejik yatırımcılara açılacak. Bu da, mevcut 1,5 milyar token arzında kabaca %23’lük bir artışa neden olacak. Önceki bu tür kilit açma etkinliğinden birkaç gün sonra fiyatta %20’lik bir düşüş gerçekleşmişti. Bu nedenle, 14 Şubat’tan sonra benzer bir düşüş yaşanabilir. Maksimum arz üç milyar olduğundan, eninde sonunda birkaç başka kilit açma işlemi de bunu takip edecek.

Destek doğrulandı

SAND, Ethereum blockchain’indeki The Sandbox oyununun yerel token’ıdır. 1 Ocak’tan bu yana gözde metaverse coin’in fiyatı %110 oranında bir artış gerçekleştirdi ve 22 Ocak tarihinde 0,85 dolara ulaştı.

Ardından, günlük RSI düşüş eğilimi oluşturdu ve mevcut düzeltme hareketi başladı.

1 Şubat’ta fiyat, bir yükseliş mum çubuğu oluşturarak sıçradı ve 0,69 dolarlık yatay alanı destek olarak onayladı. Bu nedenle en olası görünüm, 0,98 dolarda bulunan bir sonraki dirence doğru yukarı yönlü hareketin devam etmesidir.

SAND grafik

Öte yandan, 0,69 dolarlık yatay destek alanının altında bir kapanış, bu yükseliş fiyat tahminini geçersiz kılacak ve 0,55 dolara doğru düşüşü başlatacaktır.

Kısa vadeli patlama, artışı hızlandırabilir

Kısa vadeli üç saatlik grafikteki teknik analiz, yükselişe işaret ediyor. Bunun iki ana nedeni vardır:

Bu nedenlerden ilki, SAND fiyatının bir yükseliş modeli olarak kabul edilen alçalan bir paralel kanal içinde işlem görmesi.

İkincisi ise üç saatlik RSI’ın son 24 saat içinde onaylanan bir yükseliş sapması oluşturması. Bunların her ikisi de yükselişin işaretlerindendir.

Yani kanaldan bir kırılma, daha önce belirtilen 0,98 dolarlık direnç noktasına doğru bir artışı katalize edebilir.

Sonuç olarak, en olası SAND fiyat tahmini, yukarı yönlü hareketin 0,98 dolara doğru devam etmesidir. 0,69 doların altında bir günlük kapanış, bu olumlu görünümü geçersiz kılacak ve SAND fiyatını 0,55 dolara düşürecektir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin