SAND fiyat analizi: Yükseliş gelecek mi?
SAND fiyat analizi: Yükseliş gelecek mi?

SAND fiyat analizi: Yükseliş gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada kripto satışları ve baskısı devam ederken SAND 5 dolar civarında hareket etmeye devam ediyor. Son olarak dün SAND’ın maliyeti 5,3 dolardan gerileyerek 5,2 dolara kadar geriledi. Altcoinin fiyatı yazım sırasında ise 4,9 dolara kadar geriledi. Piyasa dinamiği de göz önünde bulundurulduğu zaman altcoin ile ilgili fiyat tahmini yapmak zorlaşıyor.

SAND 4 saatlik fiyat analizi

SAND Price Analysis: SAND/USD oscillates near $5 1

SAND fiyat analizi, piyasadaki oynaklığın sessiz, hareketsiz trend izlediğini, yani ne arttığını ne de azaldığını ortaya koyuyor. Bollinger bandının üst sınırı, en güçlü direnç olarak hizmet eden 5,5 dolarda yer alıyor. Bollinger bandının alt limiti ise en güçlü desteği temsil eden 4,5 dolarda yer alıyor.

Analize göre Göreceli Güç Endeksi (RSI) 39 seviyesinde yer alıyor. RSI seviyesi kripto para biriminin ne aşırı alım sınıfına ne de düşük değerli kategoriye düştüğünü gösterir. RSI, altcoin fiyatının her iki yönde de düşme olasılığının düşük olduğunu gösteren düz, istikrarlı, basit bir yön içerisinde oldu.

SAND Price Analysis: SAND/USD oscillates near $5 2

SAND fiyat analizi, hafif bir yükseliş trendinin ardından piyasanın oynaklığını ortaya koyuyor, bu da fiyatın oynaklığa yatkın olabileceği anlamına geliyor. Bollinger bandının üst sınırı, en güçlü direnç görevi gören 6,8 dolarda bulunuyor. Bollinger bandının alt sınırı, en güçlü destek görevi gören 4,5 dolarda bulunuyor. SAND fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor, bu da düşüş momentumunu gösteriyor. Ayılar şimdilik piyasayı ele geçirmiş gibi dursa da bu eğilim tersine dönebilir.

SAND fiyat analizi sonuç

Altcoinin fiyat analizinden elde edilen sonuçlara göre ayılar kontrolü el almış gibi duruyor. Yeni yıldan beri fiyat düşerken kripto para birimi 5 dolar için mücadele ediyor. Ancak, piyasanın momentumu değişti ve şimdi boğaların yakında piyasayı geri alma şansı olduğu anlaşılıyor. SAND fiyatını yükseltmek için boğaların güçlü bir geri dönüş yapması gerekiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin