featured

SAND düşüş hissiyatını yok etmek için çabalıyor! İşte takip edilmesi gereken kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), önceki gün 19,800 dolar seviyesinin üzerinde tutunabilmek için büyük bir mücadele verdi. Bu yükseliş mücadelesi ile gözde altcoin’lerden olan SAND token’ı da harekete geçti. BTC, 21,000 dolar seviyesini aşan küçük bir artış gördüğünden, boğaların çabaları son saatlerde ödüllendirildi.

Direnç noktası 23,300 dolar seviyesinde bulunuyor. Daha güçlü bir Bitcoin fiyat hareketi, altcoin piyasası için kısa vadeli kazançlar sağlayabilir. Sandbox, fiyat 0,89 dolar seviyesini aştığından son saatlerde biraz güçlendi. Yine de, SAND için 0,97 dolarda bulunan direnç noktasını aşmak pek de kolay değil.

SAND 1 saatlik fiyat grafiği analizi

Fibonacci geri çekilme seviyeleri, SAND’ın son iki hafta içinde 1,4 dolardan 0,73 dolara doğru olan hareketine dayanarak çizildi. %23,6 ve %38,2 geri çekilme seviyelerinin sırasıyla 0,89 dolar ve 0,98 dolarda olduğunu gösterdiler.

SAND grafik

Bu seviyeler altcoin için güçlü direnç seviyeleridir. Bu yazının yazıldığı sırada 0,89 dolar başarıyla kırıldı. Bununla birlikte, 0,97 dolar seviyesi yerel bir zirveyi temsil ediyor. Piyasada hâkim olan düşüş trendi de hâlâ devam ediyor.

Yine de, kısa vadeli önyargıyı yükselişe çevirmek için 0,89 dolar kırıldı ve yeni hedef 0,97 dolar oldu. Öte yandan, 0,96 dolar ile 1 dolar arasında bulunan bölge, geçtiğimiz hafta güçlü direnç noktaları olarak görev gösterdi. Bu nedenle, gerçekleşen reddedilmeler de göz ardı edilemez.

Teknik göstergeler

Saatlik zaman diliminde, momentum göstergeleri yükselişe işaret ediyor. Teknik göstergelerden RSI, nötr 50’nin üzerindeydi ve nötr 50 çizgisi destek olarak savunuldu. Bu, alıcıların üstünlüğün olduğunu gösteriyor. Benzer şekilde, Müthiş Osilatör de yukarı doğru ivme göstermek için sıfır çizgisinin üzerinde kalmayı başardı.

Ancak A/D hattı alıcılar için endişe vericiydi. Gösterge son günlerde alçalıp düştü. Yükselen fiyata rağmen, A/D’de yukarı yönlü bir artış olmadı. Buradaki çıkarım, satın alma hacminin önemli değerlerde olmadığıydı. Bu nedenle, SAND 0,97 dolara doğru hareket edebilir ve ardından önümüzdeki günlerde bir düşüşle karşı karşıya kalabilir.

Sonuç olarak

Daha düşük zaman dilimi göstergeleri yükseliş momentumuna işaret etse de, son birkaç gün içinde SAND için talep eksikliği vardı. Talep gelmedikçe, gerçek bir yükseliş trendi gerçekleşmeyebilir.

1 dolar seviyesi aynı zamanda psikolojik bir direnç noktasıdır. Yatırımcıların sabırlı olması gerekiyor. Eğer SAND, 1 dolar seviyesini güçlü bir şekilde kırabilirse yükseliş trendi sürdürülebilir. Aksi takdirde 0,8 dolar veya 0,75 dolara bir geri dönüş yaşanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin