featured

SAND, yeniden 1 dolara düşme riskiyle karşı karşıya! Boğalar buna engel olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde Metaverse coin olan Sandbox (SAND), haziran ayının sonunda toparlanma rallisine başlamıştı. Bu ralli başladığından beri iki kez 1,28 dolarda bulunan direnç noktasını kırma girişiminde bulunup başarısız oldu. Daha sonra, yükseliş momentumunu yenilemek için küçük bir geri çekilme ile altcoin alıcıları fiyatı söz konusu dirence yeniden dokunmaya çalıştı. Bu sefer başarılı olabilecek mi?

SAND, 1,27 dolarda bulunan direnç noktasının yüksek bir arz bölgesi olduğunu gösteriyor. Altcoin günlük grafiğinde art arda dört yeşil mum oluşturdu.

Kripto para birimi için gün içi işlem hacmi 341 milyon dolardır. Bu da, %132 oranında bir artış olduğuna işaret etmektedir.

Haziran ayının ilk yarısındaki satış hareketleri sırasında, SAND alıcıları 1,275 dolarda bulunan destek noktasını kaybetti. O zamandan beri altcoin, bu direnç noktasını aşmak için mücadele ediyor. Ayrıca, kripto piyasasındaki son belirsizliğin ortasında, SAND bahsedilen direnci üç kez yeniden test etti. Bu da yatırımcıların bu seviyede agresif bir şekilde satış yaptığını gösteriyor.

Bununla birlikte 1,27 dolardan her bir geri dönüşle azalan düşüş eğilimi, varlığını sürdürmeye devam ediyor. Ayrıca, bir sabah yıldızı mumu ile son düzeltme 1,05 dolar seviyesinden geri döndü.

Ortaya çıkan ralli, son dört gün içinde altcoin fiyatını %15,64 oranında artırarak 1,27 dolarda bulunan genel direnç noktasına yaklaştırdı. Ancak ralli sırasında azalan hacim, alıcıların bağlılığında bir zayıflığa işaret ediyor.

SAND grafik

Yukarıdaki dirençten bir geri dönüş, devam eden konsolidasyonu birkaç seans daha uzatacak ve büyük olasılıkla fiyatı 1 dolara geri çekecektir.

Alternatif olarak, yükseliş momentumu 1,28 dolarlık genel arz baskısını aşarsa, SAND fiyatı için yeni bir toparlanma rallisini tetikleyecektir.

Teknik göstergeler

ADX göstergesi, kripto piyasasında devam eden belirsizlik ve satıcıların momentumundaki muhasebe zayıflığı arasında sarsılmaz bir düşüş gösteriyor.

24 Haziran’da altcoin, piyasa katılımcılarının iyileşen duyarlılığını göstererek göstergenin orta çizgisini kırdı.

SAND için takip edilmesi gereken direnç noktaları 1,2 dolar ve 1,53 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,98 dolar ve 0,79 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin