Samourai cüzdanı Bitcoin bakiyelerinin fiat değerini göstermeyi durduruyor

Samourai cüzdanı Bitcoin bakiyelerinin fiat değerini göstermeyi durduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gizlilik odaklı Bitcoin cüzdanı Samourai, platformundan fiat bakiyelerini kaldırıyor. Şirket duyuruyu cuma günü yaptı.

Samourai Cüzdan’ın en son sürümü, bir blog yayına göre 12 farklı dilde kullanıma sunulması da dâhil olmak üzere bir dizi değişikliği içeriyor. Bununla birlikte üç yıllık platformdaki en önemli değişiklik, ABD doları cinsinden depolanmış Bitcoin miktarlarının gösterilmemesi olacak. ABD doları karşılıkları sadece Bitcoin veya Satoshi olarak gösterilecek.

Gönderiye göre, şirket kulanıcıları Bitcoin ile işlem yapmaya zorlayarak şu açıklamayı yaptı:

Varlığımızın temel nedeninin şu olduğuna inanıyoruz: Mevcut ve gelecekteki kullanıcılarımız anlamalıdır ki; Bitcoin ağında işlem yaptıklarında, Bitcoin ekonomisine katıldıklarında yerli token BTC ile Bitcoin ağında işlem yapacaktır. Başka bir şey ile değil.

Gönderi, Samourai’nin ilk başladığında, kurucularının kullanıcıların rahatlığı için bir dolar dönüşümü içerdiğini açıkladı. Ayrıca şunları ekledi:

Şu anda 2018’in sonuna yaklaşıyoruz ve kullanıcıların hiçbir zaman hazır olmayacağını biliyoruz. Fiat para birimi cinsinden ifadelerle düşünme bilindiktir. Muhtemelen her zaman onunla etkileşime girersiniz. Bu tam da bir Bitcoin cüzdanı bağlamında bir destektir. 0.98.87 sürümünden itibaren bu desteğin çıkarılmasına karar verdik.

Samourai Sentinel Watch Only uygulaması ile fiat dönüşümlerini sürdürecek

Gönderide söylendiğine göre bu hareket bazı kullanıcıları rahatsız edebilecek olsa da şirket, bunun gerekli olduğuna inanıyor. Gönderide şunlar söyleniyor:

Uygulamayı ve diğer kullanım durumlarını sıklıkla kullanan bağımsız satıcılar, para birimi dönüştürme işlevinin kullanılmasını gerektirdiğinden Sentinel Watch Only uygulamasında fiat para birimi dönüşümünü sürdürmeye karar verdik.

Gönderi, şu anda uygulamanın test aşamasında olduğunu belirtiyor. Kullanıcılar cüzdanı Github’daki kaynak koddan oluşturabilir veya Google Play Store’dan indirebilir.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin