featured

Sağlam bir ivme yakalayan AAVE, yatırımcılarını sevindirecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç 252 dolar seviyesinde bulunuyor. AAVE, bu yazının yazıldığı sırada 251 dolardan işlem görüyor.

Bugün yapılan fiyat analizi, kripto para biriminin fiyatında önemli artışlara sebep olan sağlam bir hareket içerisinde olduğunu gösteriyor.  Örneğin AAVE fiyatı 1 Nisan 2022 tarihinde 255 doları geçerek 259 dolara yükseldi. Altcoin, 239 dolara gerilemeden önce aynı gün içinde ani bir düşüş yaşadı. Bu da fiyatı devalüe etti.

3 Nisan tarihinde altcoin pozitif ivme kazandı. Bu ivme ile bir süredir kaybettiği değerin bir kısmını geri kazandı. Yavaş yavaş değer kazanarak, şu anda işlem gördüğü fiyat olan 251 dolara kadar yükseldi. Aave için işlem hacmi son 24 saatte %2,96 oranında artarak 541,512,349 dolara yükseldi. 3,351,341,833 dolarlık canlı piyasa değeri ile de kripto para piyasasındaki genel sıralamda 47. sırada yer alıyor.

AAVE 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik fiyat grafiği analizi, artan bir trendin ardından piyasa volatilitesini ortaya çıkardı. Bu da kripto para biriminin fiyatını her iki uçta da daha fazla değişim yaşamaya açık hale getirdi. Bollinger bandının üst sınırı altcoin en güçlü direnç görevi gören 254 dolarda iken, alt sınırı ise en güçlü destek görevi gören 205 dolar seviyesinde bulunuyor.

AAVE altcoin grafik

Kripto para biriminin fiyatının Hareketli Ortalama eğrisinin üzerinden geçtiği görülüyor. Bu da yükseliş eğiliminin varlığını gösterir. Piyasa, son birkaç saat içinde düşüş bölgesine doğru küçük dalgalanmalar ile birlikte güçlü bir yükseliş hareketi gördü.

Ancak, piyasa şu anda tamamen yükseliş eğiliminde görünüyor. Muhtemelen yükseliş hareketleri devam edecek.

Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI) 63 endeksinde bulunuyor. Bu değer, nispeten aşırı değerli bir kripto para birimini gösterir. Bununla birlikte RSI, kripto para biriminin daha fazla enflasyon belirtisi göstermediğine işaret ederek basit ve istikrarlı bir yön izliyor gibi görünüyor. Yani değer dalgalanana kadar fiyat sabit kalacaktır. RSI değerinin tutarlılığı, alım satım faaliyetlerinin denkliğinin bir göstergesidir.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

Aave 1 günlük fiyat grafiği analizi, piyasa volatilitesinin yüksek olduğunu gösteriyor.  Bu nedenle, dalgalanmalara maruz kalan Aave fiyatlarının keskin değişimler yaşaması olasıdır. Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için en güçlü direnç görevi gören 252 dolarda iken alt sınırı ise en güçlü destek görevi gören 104 dolarda bulunuyor.

Fiyat, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş eğilimine işaret ediyor. Artan volatilite ile piyasa değişime daha açık halde. AAVE, direnç yönünde yukarı doğru bir yönde işlem görüyor gibi.

Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) 75 endeksinde. Yani kripto para birimi, şu anda aşırı değer bölgesinde.  RSI da, artan bir piyasa eğilimini yansıtarak yukarı doğru bir hareket izliyor.

Sonuç olarak

Aave fiyat analizinde sonuç olarak, kripto para biriminin değerinin yükseliş eğimini izlediğini söyleyebiliriz. Fiyat 1 Nisan 2022 tarihinde 260 dolara kadar yükselmişti. Ancak şu anda 255 dolar seviyesi ile mücadele ediyor. Bu yazının yazıldığı sırada 251 dolardan işlem gören altcoin, tutarlılık belirtileri gösteriyor.

cryptopolita


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin