Sağlam direnç bulan altcoin
Sağlam direnç bulan altcoin "harika boğa" deseni çizdi! Alım fırsatı olabilir

Sağlam direnç bulan altcoin “harika boğa” deseni çizdi! Alım fırsatı olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Par Haber – Uzun vadeli bir düşüş eğiliminde olmasına rağmen, Solana (SOL), önemli bir destek alanının üzerinde bir yükseliş modeli yarattı.

SOL, 6 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 259,90 $’a ulaştığından beri düşüyor. Düşüş boyunca, en son 2 Mart’ta doğrulanan alçalan bir direnç çizgisini izliyor.

Fiyat 2 Şubat’ta 75.35 $’a düştü. Ardından gelen sıçrama, 73 $’lık alanı destek olarak doğrulamaya yaradı. Bu, hem 0.786 Fib geri çekilme destek seviyesi hem de yatay bir destek alanı.

Şu anda SOL, tüm zamanların en yüksek fiyatının %66 altında işlem görüyor.

SOL Resistance

Kripto para yatırımcısı @Altcoinsherpa, fiyatın 70-90 dolar arasındaki güçlü desteğin üzerinde işlem gördüğünü gösteren bir SOL grafiğini tweetledi. Alan, 0,786 Fib geri çekilme destek seviyesi ile örtüşüyor.

SOL Decrease

Potansiyel SOL kırılımı, yukarı yönde olabilir

Günlük grafik, SOL’nin uzun vadeli azalan direnç çizgisinden sıçrayacağını ve kırılacağını gösteriyor.

Bunun nedeni, fiyatın bir yükseliş modeli olarak kabul edilen alçalan bir takoz içinde işlem görmesi.

Ayrıca, bu takoz hem RSI hem de MACD’deki (yeşil çizgiler) yükseliş sapmalarıyla birleştirildi. Bu tür veriler genellikle yükseliş eğiliminin tersine dönmesinden önce görülüyor. Ancak, RSI 50’nin altında ve MACD halen negatif.

Bir kırılma meydana gelirse, en yakın direnç alanı 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından yaratılan 146 dolar olacak. Bu aynı zamanda MACD ve RSI’nin yükseliş bölgesine girmesine neden olacak.

SOL Wedge

Kısa vadeli hareket

Son olarak, iki saatlik grafik SOL’un azalan bir direnç çizgisinden çıktığını gösteriyor.

Ancak 90 dolarlık direnç alanını geri almak için mücadele ediyor. Bu hem yatay hem de Fib direnç seviyesi olduğu için dikkat çekici.

Bunun üzerinde bir hareket gerçekleşirse, uzun vadeli yukarı doğru hareketin başladığını söylemek için kritik olabilir.

SOL resistance

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin