Sadece 1 ayda %300 artış gösteren DeFi tokenleri nereye gidiyor? Hangi tokenler üstün performans gösteriyor?
Sadece 1 ayda %300 artış gösteren DeFi tokenleri nereye gidiyor? Hangi tokenler üstün performans gösteriyor?

Sadece 1 ayda %300 artış gösteren DeFi tokenleri nereye gidiyor? Hangi tokenler üstün performans gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte önde gelen kripto paraların tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gördük. Bu coinler çift haneli kazançlar kaydetti. Daha da etkileyici olan şu ki, 2021’in başından bu yana %300’ün üzerinde büyüme kaydeden birkaç DeFi kripto parası söz konusu.

SUSHI, DeFi sektörünün zirvesinde

En yüksek getiri SUSHI tarafından gözlemlendi, yılın başından beri %438 getiri kaydedildi ve yazı yazıldığı sırada 15.33 dolardan işlem görüyor.

SUSHI’nin yukarı doğru gidişatı, herkesin bir likidite projesini ödünç verebileceği ve önyükleme yapabileceği Miso sözleşmelerinin yanı sıra Bento Box adlı yeni bir borç verme çözümünü içeren yol haritasının yayınlanmasından sonra başladı.

Protokol, Yearn ekosistemindeki geliştiricilerle iş birliği yapıyor ve çoğu, Katman 2’nin yakında SushiSwap’te piyasaya sürülmesini bekliyor.

AAVE çok sert yükseldi

Ortalamanın önemli ölçüde üzerinde getiri sağlayan bir başka kripto para, Ocak başından bu yana %374 ve yalnızca son 24 saatte %35 artan AAVE idi.

AAVE’nin 425 dolara yükselmesi, balinaların veya 1000’den fazla token tutan adreslerin geçtiğimiz ay içinde 327’ye fırlamasıyla gerçekleşti.

Merkezisiz borsalara olan talep artmaya devam ederken, Uniswap’in yerel tokeni UNI yılın başından beri %301 arttı ve kripto para tüm şu anda zamanların en yüksek seviyesi olan 21,47 dolardan işlem görüyor.

Şu anda DEX’te yaygın olan yüksek GAS ücretlerine rağmen, Uniswap en baskın pozisyonda olmaya devam ediyor zira Google’dan gelen veriler, Uniswap için arama hacminin Eylül 2020’den bu yana en yüksek seviyesine geri döndüğünü gösteriyor.

DeFi Pulse endeksi piyasa değerinde 100 milyon doları aştı ve DeFi tokenleri bu kripto boğa koşusunu sürmede önemli bir role sahip olduklarını gösterdi.

Parafi Capital’in ortaklarından Santiago R Santos’a göre, geleneksel finans şimdi bu yeni finans dalgasını yakalıyor. Bankanın yöneticilerinden biri DeFi’yi şöyle anlattı:

“Elimizde bir dilim peynir var gibi ve küçük fareler onu kemiriyor. Bir gün uyanacağız ve onlar bütün parçayı yemiş olacaklar. Şimdi harekete geçmemiz gerekiyor.”

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin