Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”
Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”

Ryan X Charles: “Bitcoin dünya parası olursa, fiyatı 1 milyon dolar olabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde, Money Button CEO’su Ryan X Charles, mevcut Bitcoin durumu hakkındaki görüşlerini paylaştığı bir video yayınladı. Amacı ise insanlara dünyada sağlam dijital paraların oluşturacağı bir finansal sistem gerçeğini göstermek.

Ryan X Charles: “Bitcoin dünya parası olarak kullanılabilir.”

Ryan, Bitcoin’in dünyadaki herkesi kapsayan sağlam dijital para yaratma fikrinin etrafında döndüğünü belirtiyor. Dahası, bireyler, üçüncü bir tarafın ödemelerini bloke etmesi veya dondurmasının mümkün olmadığı bir şekilde işletmelerle ticarete katılabilir. Ryan, açıklamalarına şunları ekliyor:

Venezuela’daki birisinin, ABD’deki biriyle, tüm değerlerinizi silmeye çalışan kötü oyuncular olmadan ticarete katılabileceğini varsayalım.

Daha sonra açıklamalarını, Bitcoin’in fiyatı bağlamında detaylandırdı. Ryan, Bitcoin’in “dünya parası” olarak kullanıldığı takdirde, bunun ne kadar değerli olacağını tahmin etmenin daha kolay olacağını söyledi.

https://twitter.com/ryanxcharles/status/1054108927187607552

Bitcoin eğer dünya parası olursa ne olacak?

Fiat para birimlerinin hala bir değişim aracı olduğu varsayılırsa, Bitcoin’in fiat para birimine göre fiyatı para arzı açısından tahmin edilebilir. Ryan, M0, M1 ve M2’nin para arzını ölçmenin farklı yolları olduğunu belirterek ABD doları arzının farklı önlemleri hakkında konuştu.

Ryan’a göre Bitcoin, ABD doları durumunda M2 para arzında yaklaşık 14 trilyon dolara sahipti ve Bitcoin tüm farklı para birimlerini ekleyerek yaklaşık olarak 21 trilyon dolar değerinde olacak. Bu 21 trilyonun, sınırın “hard-wired” protokolü olarak maksimum Bitcoin kaynağı olan 21 milyon Bitcoin’e bölünebileceğini ekledi. Ryan’a göre bu varsayım, bir Bitcoin’in fiyatının 1 milyon dolara yakın olacağını açıkça gösteriyor. Ryan, açıklamalarına ayrıca şunları ekliyor:

Bu, Bitcoin’in gelecekteki değerinin kaba bir tahmini ve eğer dünya parası olursa ne olacak?… Değer aslında bundan daha fazla olabilir. Çünkü oraya varıncaya kadar ekonominin kendisi büyüyecek.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin