Rüzgarı arkasına alan Shiba Inu uçuşa mı hazırlanıyor?
Rüzgarı arkasına alan Shiba Inu uçuşa mı hazırlanıyor?

Rüzgarı arkasına alan Shiba Inu uçuşa mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu 22 Ocak’tan bu yana daha düşük zirveler ve daha yüksek dipler ile konsolidasyonda kaldı ve hem alıcıları hem de satıcıları karşı karşıya getirdi.

Görünüşe göre, Nasdaq liderliğindeki küresel hisse senetlerinden gelen arka rüzgarlarla desteklenen bir yükseliş patlaması olabilir. Boğaların süreçte 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’nın (SMA) üzerine çıkmasını bekleyebiliriz. SHIB %78,6 Fibonacci seviyesi olan 0,00002782 dolara ulaşmaya çalışabilir.

%28 kazanç mümkün: SHIB yükseliş kırılması geliyor

Shiba Inu fiyatı, 22 Ocak’ta 0,00001730 dolara ulaştıktan sonra yılın en düşük seviyesini görmüş olabilir. O zamandan beri fiyat, alıcılar ve satıcılar arasında konsolidasyon için daha düşük zirveler ve daha yüksek dip seviyeler ile birlikte, 0,00002170 dolar civarında biraz yatay kaldı. SHIB’de fiyat o kadar yoğunlaştı ki, bir kopuş zamanı geldi. Küresel piyasalar ön plandayken ve risk varlıkları piyasaları yönetirken, bu rüzgarlar kripto para birimlerini etkileyebilir ve hedef olarak 0,00002782 dolara doğru bir yükseliş kırılması için zemin hazırlayabilir.

SHIB fiyatı, bu süreçte, 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) olan 0,00002562 dolardı aşabilir. Boğalar bunun yerine, %78,6 Fibonacci seviyesi olan ve bir yükseliş trendi olabileceğinin önemli bir göstergesi olan 0,00002782 dolara çıkmak isteyecekler. 55 günlük SMA 0,00003000 dolar civarında oldukça ağır göründüğünden, daha fazla yükseliş, itici rüzgarların nasıl davrandığına bağlı olacak.

Alternatif olarak, konsolidasyon, ayıların boğaları tuzağa düşürmesi ve fiyat hareketinin 0,00001730 ABD Dolarına, hatta muhtemelen 0,00001500 ABD Dolarındaki aylık S1 destek seviyesine düşmesiyle birlikte düşüş eğilimi görebilir. Düşüş kırılmasının nedeni, yükselen fiyatlar ve yeniden kötüleşen iş sayıları ile küresel bir durgunluğa işaret etmeye başlayabilecek dalgalı ekonomik verilerden gelebilir. Bu, kripto para birimlerini geri plana atabilecek küresel bir riskten kaçış dalgasını tetikleyecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin