Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’tan ilk resmi ICO denemesi
Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’tan ilk resmi ICO denemesi

Rusya’nın en büyük bankası ilk resmi ICO denemesini yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rusya’nın en büyük bankası Sberbank CBI ve bir başka devlet kurumu National Settlement Depository (NRD), Rusya Merkez Bankası’nın düzenleyici alanını kullanarak ülkenin ilk resmi ICO’sunun pilot uygulamasını yapacak.

Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’tan ilk resmi ICO denemesi

Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’ın yatırım bankacılığı kolu olan Sberbank CIB ve Moskova Menkul Kıymetler Borsası’nın bir parçası olan NRD, projeyi 2018 yazının sonuna kadar başlatmak için merkez bankası ile iş birliği yapıyor. Sberbank CIB’nin başkanı İgor Bulentsev, bankanın Rus ICO pazarının son derece ümit verici olduğunu düşündüğünü belirterek müşterilerin çoğunun bu yeni para toplama yöntemi ile ilgilendiğini vurguladı. Yapılan açıklamaya göre, ICO’da tokenler sadece Ruble karşılığında satılacak ve nitelikli yatırımcılara açık olacak.

Bu hafta, Rus parlamentosu bu yılın başından beri üzerinde çalışılan kripto para sektörünü düzenleyen yeni yasaların ilk taslağını onayladı. Kanunlar, kripto paralar, madencilik, Blockchain teknolojisi ve ICO’lar konusunu düzenlemekte. Özellikle yeni yasalara göre Rusya Merkez Bankası’nın nitelikli yatırımcı olmayan herkes için kripto işlemlerinin miktarını kısıtlayabileceği belirtilmekte.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin