Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin
Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin ile ödeme yapması kabul edecek

Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin ile ödeme yapması kabul edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin ile ödeme yapması kabul edecek. Futbol Taraftarları, bu yılki Dünya Kupası için Rusya’yı ziyaret ettikleri zaman konaklama için Bitcoin ile ödeme yapabilecekler.  Sekiz ülkeden misafir bekleyen Kaliningrad, hizmet sunmak için yerel bir ödeme sağlayıcısıyla ortaklık kuruyor. İngiltere’nin oynadığı gün için oda rezervasyonu yaklaşık olarak 300 dolara mal olacak.

Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin ile ödeme yapması adına bir ödeme işlemcisi ile görüşüyor

Rusya’nın batı bölgesinin başkenti Kaliningrad, 2018 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak şehirlerinden biri. Dünya kupasının 14 Haziran-15 Temmuz tarihleri ​​arasında Rusya Federasyonu’nda yapılması planlanıyor. Şehir İspanya, Belçika, Sırbistan, İngiltere, İsviçre, Hırvatistan, Fas ve Nijerya’dan takım ve taraftar bekliyor.

Rusya’daki otel sahipleri, konuklarına  kaldıkları süre için Bitcoin ile de ödeme yapma fırsatı sunmaya karar verdiler. Yerel medyaya göre, bir otel zinciri, hizmeti sağlamak için bir ödeme işlemcisi ile zaten bir araya geldi.

Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin
Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin ile ödeme yapması kabul edecek

“Kripto para birimlerine artan ilgiyi görüyoruz.”

Apartments Malina’nın yöneticisi Anna Subbotina konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto para birimlerine artan ilgiyi görüyoruz. Bizde kripto paraları, yavaş yavaş bir ödeme aracı olarak kullanmaya başlayacağız. Taraftarların bu yenilikçi teknolojinin yardımıyla, hizmetlerimiz için ödeme yapabilmelerine izin verdik.

Bölgedeki diğer otellerin yakında bu örneği takip etmesi ve sundukları hizmet karşılığında kripto paralar ile ödeme seçeneğini de kabul etmeleri bekleniyor. Şirket, Bitcoin ödemeleri de dahil olmak üzere kripto para işlemlerini destekleyen Rusya’nın elektronik ödeme sağlayıcılarından biriyle ortaklık kuruyor.

Ev sahibi şehirlerde konaklama oranları, şampiyonadan aylar önce havaya fırladı

Free-Kassa’daki Geliştirme Müdürü Vitaliy Lavrov konuya yönelik şunları söyledi:

Bu bizim için ilginç bir deneyim şimdiye kadar otellerle çalışmadık. Turizm sektörü trendlere karşı oldukça hassas.

Ev sahibi şehirlerde konaklama oranları, şampiyonadan aylar önce havaya fırladı. Aviasales Travel’teki PR Direktörü Yanis Dzenis’e göre Kaliningrad en pahalı destinasyonlar arasında.

Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin
Rusya futbol taraftarlarının konaklama için Bitcoin ile ödeme yapması kabul edecek

Dünya Kupası maçları 11 Rus şehrinde 12 stadyumda oynanacak

Dünya Kupası maçları 11 Rus şehrinde 12 stadyumda oynanacak. Rusya’da, Doğu Avrupa’da ve iki kıtada Avrupa ve Asya’da yapılacak ilk Dünya Kupası maçları bunlar olacak. Video asistan hakemi uygulaması da ilk kez kullanılacak. Stadyumların çoğu yeni inşa edildi veya yenilendi. Kaliningrad 4 oyuna ev sahipliği yapacak. Dünya Kupası için 32 milli takım yarışacak.

Kripto ekosisteminin farklı yönlerini düzenleyen iki yasa tasarısının Dünya Kupasının başlangıcından önce, kabul edilmesi bekleniyor

Kripto ekosisteminin farklı yönlerini düzenleyen iki yasa tasarısı, bu yıl Rusya parlamentosuna sunuldu. Yasa tasarılarının ilki “Dijital Finansal Varlıklar Üzerine” hazırlanmış bir yasa tasarısıdır. Bu yasa tasarısı Blockchain teknolojilerini, madencilik operasyonları ve ICO’ları içeriyor. Bu hafta açılan ikinci yasa tasarısı ise “Rusya’nın Medeni Kanunu kapsamında kripto para kullanımı ve yatırımcıların haklarını koruma” konularını  düzenliyor. Her iki yasa tasarısının da muhtemelen Dünya Kupasının başlangıcından önce, kabul edilmesi bekleniyor.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin