Rus'lar kripto para almak istiyor

Anketler: Rusların Yüzde 73’ü Kripto Para Yatırımlarını Artıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın tarihli bir araştırmaya göre, % 49’u hediye olarak Rus’lar kripto para almak istiyor ve büyük oranda Bitcoin‘e işaret ediyor. Kripto paraların popülaritesi arttıkça, başka bir ankete göre Rus yatırımcıların % 73’ü gelecek sene kripto para varlıklarını artırmayı umuyor.

% 49 Katılımcı: Kripto Hediyeleri İstiyorum

Rus teknoloji portalı Hi-Tech Mail, Ruslar’ın hediye almak istediği geleneksel Yılbaşı öncesi anketini gerçekleştirdi. 20.000’den fazla katılımcı katıldığı anketin sonuçlarına göre için şirket:

Kripto parayı hediye olarak alma arzusuyla ilgili soruyu yanıtlarken, ankete katılanların görüşleri eşit olarak bölündü. % 29’u böyle bir ihtimalden memnuniyet duyacağını, % 20’lik bir kesim ise mutlaka Bitcoin olması gerektiğini belirtti.

Bu arada katılımcıların% 51’i akıllı telefonlar ve diğer aygıtlar gibi başka şeyler almayı tercih ettiğini belirtti.

Rus'lar kripto para almak istiyor

Gelecek Yıl Rus’lar Kripto Para Almak istiyor : %73

Rus'lar kripto para almak istiyorRusya’da kriptokrasiye ilgi artıyor. Waves Platform tarafından Kasım ayında yapılan 700 kripto yatırımcısının global bir araştırma yapıldı. Buna göre yatırımcıların %27’sinin gelecek yıl kripto para birimlerinde Japonya’nın global lider olacağına inandığını gösteriyor.

Waves’ten Gleb Kostarev’e göre: % 15, Rusya’nın başı çekeceğine ve aynı oranın Güney Kore’ye inandığına inanıyor. % 14 ABD’nin bu alanda lider olacağına inanıyor.

Rus katılımcıların% 39’u Japonya’nın başı çekeceğine inanıyor. % 32’si Rusya’ya,% 12’si ise ABD olacağına inanıyor

Financial One, ayrıca, ankete katılan Rusların yaklaşık% 89’u kripto dövizlerini uzun vadeli yatırımlar olarak satın aldığını bildirdi. % 24’ü kısa vadeli kazançlar için yatırım yaparken% 22’si faizsiz yatırım yapıyor.

Waves’in CEO’su Alexander Ivanov’un, yerli kripto yatırımcıların% 59’unun fon kaybetme riskini orta derece ve % 25’i de yüksek olduğunu düşünüyor:

Kriptokrasi pazarında bir kabarcık olduğuna dair ilgili birçok uzmanın korkuları olmasına rağmen, Ruslar bu tür varlıklara yaptıkları yatırımları azaltmayı düşünmüyor. Katılımcıların% 73’ü önümüzdeki yıl kripto yatırımlarını artıracağını belirtti.

Bu arada, merkez bankası ve maliye bakanlığı Perşembe günü kripto para birimlerini ve ilk madeni para tekliflerini (ICO) düzenlemek için tasarıyı sundu . Banka, Bitcoin‘i bir ödeme aracı olarak kabul etmeyi reddetti ve maliye bakanlığı “diğer mülk” olarak düşünmeyi önerdi. Tasarının Mart ayında kabul edilmesi bekleniyor.

BITCOIN NEWS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin