Rus nükleer enerji şirketi, Blockchain geliştirecek - Kripto Para Haber
Rus nükleer enerji şirketi, Blockchain geliştirecek - Kripto Para Haber

Rus nükleer enerji şirketi Blockchain geliştirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rus devlet nükleer enerji şirketi (Rosatom), tarafından 1 Ekim Pazartesi günü yapılan açıklamaya göre şirket, Blockchain ve benzer “gelişmiş” dijital teknolojiler geliştirecek. Rus nükleer enerji şirketi, Blockchain ile beraber 2 yeni teknoloji alanına da dokunacak.

Rus nükleer enerji şirketi, Blockchain, yapay zeka ve IoT teknolojilerine yönelecek

IT departmanı başkanı Evgeniy Abakumov’a göre şirket yeni teknolojilere, yani Blockchain, yapay zeka ve IoT gibi üç alana odaklanmayı amaçlıyor.

Rosatom’un IT departmanı başkanı şöyle söyledi:

4.0 teknolojilerini daha geniş bir ölçekte entegre etmeyi taahhüt ediyoruz. IoT, AI, ve Blockchain teknolojileriyle üretim süreçlerindeki verimliliği arttıracağız.

Abakumov, Rosatom’un yukarıda bahsedilen üç alanda yeni yetenekler getirmeye çalıştığını da belirtti.

Rus resmi kurumları, kripto ile ilgili teknolojilerle büyük ölçüde ilgileniyor. Örneğin, ülkenin en büyük sosyal hizmeti olan Rus devlet emeklilik fonu, bu yaz işçi ilişkilerinde Blockchain ve akıllı sözleşme planlarını açıkladı.

Geçtiğimiz ay, Forbes milyarderler listesinde yüksek dereceli Rus yöneticilerinden oluşan Rus Sanayici ve Girişimciler Birliği, ülkedeki kripto düzenlemesi konusunda alternatif bir yasa tasarısının geliştirilebileceğini açıklamıştı.

Bazı uzmanlara göre, Rusya’da Ocak 2018’den beri olan ve henüz tamamlanamayan çalışmalarda taslak kripto para birimi düzenlemeleri hayal kırıklığına yol açıyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin